otєrєzє.cz

Milujme svou vagínu

Tento blog je na světě téměř čtyři roky. Za tu dobu jsem napsala 907 článků o různých tématech, o mém trápení na začátku i radostech ke konci, o světě, který neví, tápe, nerozumí, o lidech, které právem nazývám anděly, ale také o tom, co přeměna vlastně je. Snažila jsem se nebýt zaujatá a všechno, co jsem popisovala, jsem popisovala mýma očima, mým srdcem a také mým tělem, protože jsem ho poslouchala. Mé zkušenosti se mockrát shodovaly se zkušenostmi jiných slečen, které procházely podobnou životní cestou, protože tenhle blog mě s nimi spojil. Měla jsem tak jedinečnou možnost porovnávat samu sebe s ostatními, vyměňovaly jsme si zkušenosti a předávaly si vzájemně informace, které nikdo nikdy nenajde jinde, než v našich hlavách.
 
Za ty čtyři roky – jsou to proboha celé čtyři roky a stále to někoho ještě baví!!! – se ale v diskusích objevovalo pořád jedno a totéž téma. Kdykoliv jsem napsala o čemkoliv, vždy se stočilo jen na to jedno. Jeden dva lidé ho vždycky stočili. Jakoby ani žádné jiné starosti neexistovaly a měly jsme jen jeden jediný problém. Jakoby těch pár diskutujících, co dokáží vířit vodu, mělo totálně mužský mozek, jehož středobodem vesmíru je jediné – JEHO PENIS!
 
Můj penis je největší, můj penis je nejkrásnější, můj penis je chlouba, můj penis je tou největší rozkoší, miluj ho, lízej ho, polykej ho, chci abys mně ho laskala a hýčkala, protože je to penis s velkým P, na který nic ani nikdo nemá. Obdivuj ho! Uctívej ho! Chtěj ho! Chceš jeho fotku? Vyfotím ti ho! Jsi ráda?
Uf.
A když ho mám malého, scvrklého, ohnutého, mám komplex méněcennosti, jsme troska, jsem nula.
 
Tohle není model všech mužů, ale jsou tací a je jich dost. V každém případě je penis důležitý pro všechny muže. (Ponechme mu však jeho částečnou důležitost, protože důležitý je.)
 
Nabízí se tedy otázka, jak důležitá a obdivovaná je pro každou ženu její vagína?
 
Je důležitá, ale rozhodně ne tolik, jako penis pro muže.
 
Je to pořád dokola. Řeší se to v každé druhé diskusi na tomto blogu i jinde. MOJE VAGÍNA JE KRÁTKÁ! MOJE VAGÍNA SMRDÍ! MŮJ KLITORIS JE VELKÝ. ČEŠTÍ LÉKAŘI NEUMÍ UDĚLAT VĚRNOU NEOVAGÍNU… ZMRZAČILI MĚ, apod.
 
Uvědomte si, co jste tam měly doteď?! PENIS! Jo, byl tam! Pamatujete se na to? A taky šourek s varlatama! Skvělý! Vy už jste na to nejspíš zapomněly. Chtěly byste ho snad zpátky? Něco vás donutilo ho tam nemít, protože to tam jaksi nepatřilo. Teď je tam vagína, klitoris, stydké pysky, prostě vše, jak má být a vy byste div nepodávaly žaloby na české, evropské a vesmírné soudy za to, jak špatný je výsledek. Nebo chcete zpátky svoji penisovou chloubu?
 
Jaký chcete výsledek? Vždycky říkáte: Jako biologické ženy!
Pak se ale musím zeptat: Jako jaké biologické ženy?
 
Vy chcete výsledek jako dokonalé biologické ženy, co ji mají ideální pro velké penisy, protože si myslíte, že když do své vagíny nestrčíte velký penis, je nepoužitelná, protože si myslíte, že všichni muži mají velké penisy a vy se cítíte méněcenně. Bože, to je tak smutné, že do sebe nenarvu obrovský penis! Sex není o tom, jak velký penis narvat do úzké pochvy.
 
Nedávno jsem četla, jak si jedna biologická slečna stěžuje, že při sexu s partnerem brečí, protože on ho má obrovského a ona ji má úzkou. Takže z toho sexu nemá nic. Tyyyjo, tohle fakt řeší i biologické holky! Komu mají ale vynadat, když jim jejich pipi nestvořil doktor?
 
Nebo jak došlo k natržení děložního hrdla, protože partner ho má osmnácticentimetrového a už se tam zkrátka nevešel. Au.
 
Tak, jako chce každá žena mít svoji vagínu ideální a dokonalou, chce mít i muž svůj penis ideální a dokonalý, ale žádná ideálnost a dokonalost neexistuje. Je to vždy o dvou lidech, kteří mají každý různé parametry. Nejde říct „15 je ideál“, když má moje vagína 48 cm 🙂 (schválně jsem použila opačný příklad).
 
Hloubka vagíny se udává mezi 5-10 cm. Jo, je elastičtější, než ta naše, ale já sex měla a co se stalo špatného? Vůbec nic. Funguje to. A záleželo na partnerovi, jaký je, jak ke mně přistupuje, jaký má penis. On totiž žádný penis není stejný. Tyyyjo fakt jo? To teda zírám.
 
Vy chcete něco, co neexistuje. A otravujete tím ostatní.
 
Stěžovat si na nedostatečnou hloubku vagíny z toho důvodu, že ony – ty biologické ženy – ji přeci mají hlubší, je nesmysl.
Ony ji nemají hlubší. Ony ji mají hlubší i mělčí, užší i širší… Protože jsou různé vagíny a je jich velká spousta.
 
Když viděla moje obvodní doktorka výsledek po operaci, protože byla zvědavá, prohlásila, že už teď to vypadá tak, jako to viděla u poloviny žen. (Říkala jsem jí o komisuroplastice (z-plastice), která vše ještě více zpřirození). „A proč na to chcete jít? Takhle je to dobrý.“
 
Koukly jste se někdy na ženský genitál? A ne jeden? Jestli ne, tak to udělejte. Jedna má vytahané stydké pysky, jiná zase malé, druhé kouká velký klitoris, u třetí ho zase nejde najít, jsou různá zakřivení, hloubky, velikosti, vlhkosti. To není jako třeba ruka, která má prostě pět prstů a hotovo. Ale i ta ruka je různá, někdo má krátké prsty, někdo krásné smyslné pianistické, někdo má krásné nehty, někdo plesnivé.
 
Křičíte, že jste nespokojené, ale stejně tak by mohla křičet polovina biologických žen, že jejich vagína je krátká, úzká, suchá… a já nevím co ještě.
 
Honba za hloubkou vagíny je stejně trapná, jako honba za co největší délkou penisu u mužů. (Je mi úplně jedno, jak dlouhého ho muž má. Líbí se mi takový, jaký je a takového ho také přijímám). Takovíto „honiči“ jsou pro mě zoufalci, kteří si neváží toho, co mají, kteří nenávidí své tělo a svou nenávist šíří kolem sebe široko daleko, protože když jsem naštvaná já, musí být naštvaný celý svět. Tak to tedy ne. Nikdo vás nemusí poslouchat.
 
Osobně neznám žádnou ženu, která by vykřikovala, že ji má malou a píše tedy žalobu.
Musela by jí napsat asi na rodiče nebo na Boha. To jen vy máte možnost ukázat na někoho prstem, protože vaší vagínu nestvořil Bůh ani příroda, ale doktor, který dělal co mohl, abyste byly spokojené, abyste byly šťastné, abyste mezi nohama neměly penis, protože ženy nemají penis a vy jste ženy, protože jim to tvrdíte a žádáte o pomoc, abyste tam měly vagínu, protože ženy mají vagínu (tedy ty, kterým se vyvinula, protože 1 žena ze 4000 se s ní nenarodí – na koho má podat žalobu?). Tak na koho?
 
Všechno je lepší, než to, co tam bylo předtím.
 
Ženy si mezi sebou opravdu neukazují, jakou ji mají. Nechlubí se jako muži svým vybavením. Nepředhání se, která ji má vlhčí, hlubší nebo krásnější. Ten, kdo tohle dělá, podle mě není žena nebo je hodně ubohá žena. Nebo úchyl.
 
Představte si takovou situaci, že žijeme ve světě, ve kterém medicína nedokáže vytvořit vůbec žádný ženský pohlavní orgán a váš penis i s varlaty vám tam zůstanou! Jak by vám bylo? Pravděpodobně byste toužily po jakékoliv možnosti, kterou by vám medicína nabídla, aby tam nebylo to, co tam být nemá. Chtěly bysme ale navíc takový bonus, aby tam také navíc bylo to, co tam být má. Nejen tedy odstranit to nežádoucí, protože jako ženy toužíme po tom být ženami úplně vším. Dokonce i tím, co nemají někdy ani biologické ženy, protože neměly to štěstí a narodily se sice jako ženy, ale s nějakým problémem nebo chybějící částí svého ústrojí.
Nejspíš by došlo k tomu, že některé z nás by páchaly sebevraždy, některé by si ty penisy řezaly samy a některé by se snažily žít svůj vysněný ženský život s penisem. To by bylo to pravé peklo. Naštěstí se toho ale bát nemusíme. Kdo je rád? 🙂
 
Představte si další svět, ve kterém medicína najednou umožní vytvořit ženský pohlavní orgán, jenže zatím bez neovagíny. Prostě přizpůsobí zevnějšek tak, aby se co nejvíce podobal ženskému orgánu, ale bude chybět vagína, takže nebude možné mít pohlavní styk s mužem. Existuje tu snad někdo, kdo je žena a nepřistoupil by na takovou operaci? Udělala bych cokoliv, jen abych tam neměla to, co tam být nemá. Děkovala bych doktorovi, že se nemusím stydět za svůj nesmysl v rozkroku, který je mi k ničemu jak v životě, tak při sexu, který jako žena s penisem stejně nikdy mít nebudu a tak vlastně o nic nepřicházím.
 
A teď si představte svět, ve kterém medicína dokáže vytvořit nejen zevní ženské pohlavní orgány, ale také vagínu! Páni, to je něco! Co by tomu řekly TS slečny třeba v 19. století? Asi by stály frontu na takovou operaci a považovaly by to za zázrak. Protože to zázrak je. Jen některé z nás to považují za samozřejmost, jakože doktor je člověk, který má povinnost vytvořit vagínu takovou, abychom mohly mít sex. On ji takovou ale mnohokrát vytvoří. Díky naší anatomii a našemu zdrojovému materiálu, takže jsou mezi námi takové, které dokonce mohou (a mají) sex s mužem! To je neskutečné. Medicína je na tak vysoké úrovni, že dokázala dát ženám jako jsme my něco, o čem se našim předchůdkyním mohlo jen zdát (a opravdu se jim o tom zdálo, tím jsem si jistá, protože se o tom alespoň jednou zdálo každé z nás).
 
Ale ono to nekončí! Kdybych tenhle článek psala za deset let, naskočí tu ještě jeden odstavec, ve kterém budu psát o transplantovaných vaječnících, o prvním odrozeném miminku transsexuální ženou, až jednou budeme mít úplně všechno, po čem toužíme a vše bude fungovat tak, jak funguje u biologických žen.
 
Jenže vtip je v tom, že tu vždycky (stejně jako u všech jiných operací jakéhokoliv typu) budou různé výsledky závisející také na nás a na našich dispozicích a stále tu budou ženy, které si budou pořád dokola dokolečka stěžovat, podávat žaloby a tvrdit, že jejich vaječník je neplodný, že jejich vagína je nevhodná na sex, že bla bla bla bla bla…
 
Neberme naše vagíny jako samozřejmost, protože nikdo (žádná žena na téhle planetě) se s ní nemusí narodit nebo o ní může přijít. Berme ji jako dar a nesnižujme um našich doktorů, kteří nám pomohli jak nejvíc to šlo a my jim místo vděčnosti vyčítáme, že nemůžeme mít sex.
 
Jak absurdní.
 
Najděte si pár minut, podívejte se na některou z ženských internetových poraden a připravte se na pořádný šok. „Bojím se, že je moje vagína moc ošklivá.“ „Jedna strana je větší než ta druhá. Co na to řekne můj nový přítel?“ „Ve škole mi řekli, že smrdí jako ryba. Od té doby se před ostatními nerada svlékám.“
 
Stále více žen je nespokojeno se svou vagínou. To je ale obrovská chyba. Jak si můžete užívat sex, když máte strach, že se partnerovi nebudou líbit vaše intimní partie? A jak se můžete považovat za atraktivní ženu, když se dole sama sobě nelíbíte?
 
Některé ženy se stydí za svou vagínu. Dnešní společnost vede ženy k tomu, aby věřily, že budou chtěné, jen pokud budou jejich ženské partie dokonalé. Pravdou ale je, že dokonalá vagína neexistuje. Jsou větší, menší, světlejší, tmavší, asymetrické, a někdy dokonce skvrnité. A víte co? To vůbec není problém. Problém začíná ve chvíli, kdy žena není schopná přijmout své vlastní tělo. Pokud nemá dostatečné sebevědomí, může být v sázce i její život.
 
Jana Mašková Zimolová, lektorka v oblasti sexuality a intimních vztahů, provedla na velkém množství mužů vlastní výzkum a zjistila, že všichni muži se shodují na tom, že při milování nebo orálním sexu nad vzhledem vagíny nepřemýšlejí. Je jim jedno, jestli je růžová nebo fialová, spíše jako motýl nebo jako květina, s malými nebo většími okvětními plátky. Na ženské vagíně je přitahuje a vábí především to, nakolik vše umí žena prožívat a také dávat najevo svou touhu, nakolik muže přijímá a odevzdává se mu.
Naopak muži velmi zaujatě a rádi pozorují rozličné ženské tvary a zkoumají jejich půvab a kouzlo.
 
Milé ženy, pokud je mezi vámi některá, která ještě stále nepřijímá svou vagínu jako poklad jedinečnosti a vyjádření božství, věřte, že stačí jen změnit úhlel pohledu!
 
Jedna jako druhá jste krásná, individuální a výjimečná ve své ženskosti!
 
Vaše vagína je vaše největší bohatství, které můžete muži předložit jako nejvyšší dar. A nezáleží na tom, jaké je velikosti, barvy, chuti nebo vůně. Záleží na tom, jak ji vnímáte vy sama. S jakou hrdostí a pýchou ji nabízíte. A jakou hodnotu v ní vidíte. Pokud rozevíráte svá stehna s pocitem, že nabízíte svému muži ojedinělý a skvostný poklad, bude jeho i vaše prožívání intimity mnohem smyslnější, hlubší a plnější. Budou se dít zázraky! Zamilujte si ji!
 
 
Ale vy si ji zamilovat nechcete. Chcete brblat, mumlat a stěžovat si stále dokola. TO je vaše volba. Ne to, jakou máte vagínu.
 
Tehdy, úplně na začátku i v průběhu přeměny jsem neměla ani ponětí, jakou posedlostí může pro některé post-op MtF ženy hloubka vagíny být.
 
Vám, věčně nespokojeným honícím se za hloubkou své vagíny vzkazuji:
 
 
MILUJTE SVÉ TĚLO! MILUJTE SEBE!
 
Je to otázka plného sebepřijetí, která nesouvisí s tím, jestli člověk vypadá jako Jennifer Lopez nebo paní Škopková. Samozřejmě ten, kdo tvrdí, že je jedno, jak člověk vypadá, je hlupák. Ale náš zevnějšek je jen odrazem našeho smýšlení. Jak mluvíme, kolik vážíme, jak se líčíme a všechno ostatní je odrazem toho, co se děje v naší duši, ne naopak.
 
Toužíte po dokonalé vagíně? Přijměte svou ženskost takovou, jaká je, a žijte déle místo toho, abyste se litovala!
 

5 TIPŮ JAK MILOVAT SEBE I SVÉ TĚLO

 
  • Mluvte o sobě i o svém těle pozitivně. Všímejte si svých kvalit spíš než svých chyb.
  • Smějte se. Nebo aspoň úsmívejte. Na sebe do zrcadla i na všechny kolem.
  • Pochybujete o svém těle? Zeptejte se sami sebe: V čem je mé tělo skvělé? Jaký úkol mi pomohlo splnit, čeho mi pomohlo dosáhnout?
  • I když nemáte stoprocentně na výběr, jak vaše tělo vypadá a funguje, nezapomeňte, že máte na výběr, jak na něj budete pohlížet, jak o něm budete mluvit a jak se o něj budete starat.
  • Pečujte o sebe a nečekejte na datum, kdy konečně nebudete mít na práci nic jiného nebo dosáhnete vysněné dokonalosti. Vy a vaše tělo si zasloužíte lásku právě teď.
(Jana Benešovská, psycholožka)
 
 
Miluji svou vagínu. Třebaže má své nedostatky, jako je má kterákoliv jiná vagína, protože je moje a protože jsem žena a nechci a nepotřebuju mít mezi nohama penis, což je pro mě teď velmi absurdní představa. Jsem vděčná všem, kdo mi k tomu dopomohl. Kdo mi dopomohl k dosažení mé ženskosti na takovou úroveň, že se nemusím stydět svlékout v dámské šatně, že se tam můžu jít osprchovat, jít si zaplavat, aniž by se mi v plavkách vzdouvala boule nebo se strachovala, že něco vyleze. Děkuji za to, že můžu normálně žít a nebát se dívat do zrcadla na něco, co tam být nemá. Jsem šťastná, že mám svoji vagínu a ať už je jakákoliv, budu ji brát jako jeden ze svých nejcennějších darů, které mi život dal. (Ano, život. 🙂
 
 
Když už píšu o tomhle tématu, chtěla bych na závěr říct ještě něco. To, že 30 % žen vůbec nezná svůj pohlavní orgán je prostě fakt. Moc slavné to není ani u mužů, kteří ví, kde mají penis a varlata, ale co se skrývá pod tím (semeníky, Cowperova žláza, chámovody… no je tam toho požehnaně), to mnohdy ani netuší. Proč taky. K čemu mi je, že vím, kde je Cowperova žláza nebo u žen Bartholiniho žláza? Vždyť spousta lidí ani neví, kde v těle leží třeba slinivka. Protože není vidět. Nekritizuji, že to nevíme. Ale, prosím, pooperační otázky typu: „Ona je ta vagína nekonečná?“ (to teda fakt není, chceš aby tě píchal do střev?), „My máme dva klitorisy? Kde je ten druhý?“ (Co????? :), „Nemohlo se stát, že zapomněli vydlabat ten vnitřek a teď mám vagínu ucpanou?“ (Promiň, kamarádko moje, mám tě ráda, ale tys mě prostě pobavila! :). „A kde jsou ty pysky?“, „Kde mám močovou trubici?“…
…i já jsem po operaci hledala ústí močové trubice a seznamovala se se svým novým orgánem, ze kterého jsem byla (a jsem) tak unešená a nakonec jsem se s ním i seznámila a jsme teď šťastné obě 🙂 Taky jsem si k tomu (už dávno roky předtím) otevřela ženskou anatomii, abych pochopila, co nemám a co bych mít měla, co mít budu a co nikdy mít nebudu stejně, jako některé jiné ženy mají nebo nemají. Zajímalo mě to. Koukněte se taky někdo občas do ženské anatomie, než si necháte vyrobit něco, co ani nevíte, co je 😉
 
Přikládám obrázek vnějších pohlavních orgánů ženy. Neretušuji, necenzuruji. Jen dělám osvětu z 2. stupně základní školy 🙂
 
Labia minora = malé stydké pysky
Labia majora = velké stydké pysky
Urethral meatus = ústí močové trubice
Vaginal introitus = vaginální vstup
Perineum = hráz
 
Toto je vnější ženský pohlavní orgán ve své univerzální podobě. Toto je přibližný výsledek (žádné dvě vagíny nejsou na světě stejné) i u nás. Je to stejné a je úplně jedno, jestli je to penilní nebo non-penilní inverze vytvořená v Praze, Berlíně, Bělehradu nebo Bangkoku. Výsledek je vždy stejný, protože ani jiný být nemůže. Vagína je vagína, klitoris je klitoris. Urorektální prostor je urorektální prostor, do kterého je (stejně jako u biologických žen) vagína umístěna. Nevymýšlím si. Mám ji totiž taky, tak vím, o čem mluvím 🙂 A jsem moc ráda, že to vím a že můžu taky říkat svůj názor postavený na tom, co skutečně mám a prožívám.
 
Milujme svou vagínu. Dotýkejme se jí. Seznamujme se s ní. Vagína je ženskost. Vagína je dar a poklad. Vagína je něco, na co si muž vzpomene denně, protože ji uctívá, protože je zdrojem jeho rozkoše. I on ji bude milovat, budete-li ji mít ráda.
Jen ten svět se kolem ní ale opravdu netočí. Jestliže stejně, jako muž s malým penisem (dle jeho přesvědčení „malým“) křičí, jak je nešťastný a stejně křičí i ženy, že ji mají krátkou (opravdu křičí? Myslím biologické ženy… ne ty zoufalkyně tady, které si myslí, že udělat z penisu vagínu je prča a nechápou, že jde o jedinečný zákrok rovnající se téměř zázraku, za který by měly děkovat), pak prosím, ať si křičí, ale nechť je na každé ženě a jejím přesvědčení, jaká ta její vagína je. To, že ji má někdo krátkou neznamená, že ji mají krátkou všechny. A že je špatná.
 
Nechápu, proč je to tak těžké pochopit.
A proč je tak těžké být vděčná za to, co mám místo toho, co jsem tam měla předtím, ať už to má jakékoliv parametry. Pořád je to vagína.
A pořád jsme ženy.
Tak se podle toho taky tak chovejme.
 
(V tomto článku se vyskytuje slovo vagína celkem 49krát. Není to proto, že jsem posedlá tím slovem nebo tím orgánem, ale proto, že tohle sdělení už nosím nějakou dobu v hlavě a už mě vážně nebaví stále dokola číst nové komentáře objevující se neustále už čtyři roky ke starým i novým článkům, které řeší totéž pořád dokola a zabývají se něčím, co je možná střed vesmíru pro někoho, ale pro někoho jsou důležité i jiné věci týkající se nového života a radosti z něj).
 
Pravda, vagínu nedělá vagínou jen vagína, ale také to, jaká je její majitelka a jaký má k ní přístup. 🙂
A je to také velmi závislé na chuti partnera 😉
Možná by stálo zato oholit si před sexem aspoň ty chlupy na hrudi. 😉
(Teda muži nemusí :).
 

27 Comments

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.