otєrєzє.cz

Veselé Vánoce 2014

 
A tady níže totéž (+ ještě pár bezvýznamných myšlenek) mými vlastními slovy ve videu (odkaz na video jsem 31.12.2014 odstranila), které jsem vůbec neplánovala a chtěla během 10 vteřin říct jen „Veselé Vánoce“ 🙂
Neučesala jsem se, neoblékla slavnostně, neměla připravenou řeč ani neukázala výstřih…
 
 
…ale prostě se mi chtělo! 🙂
 
Frekvence mého hlasu, kterou jsem si v tomto videu potom změřila se pohybuje mezi 204 – 230 Hz (nad 175 Hz jde o hlas ženský) a vůbec nevím, proč to tak je, protože si pamatuji, jak jsem ještě v červnu řešila s Darinkou u počítače s programem na měření frekvence hlasu, jak se mám vyhoupnout alespoň na 200 Hz a neustále jsem padala na 160 – 180 Hz, i když jsem se hodně snažila.
 
A pro některé šťouraly v mém okolí: Prosím vás, neberte ta má videa tak vážně, ano? 🙂
 
Zde vlevo jsou ty šedé šaty, o kterých mluvím ve videu:
(foto 100)
 
Před chvilkou mi v mailu přistál moc hezký e-mail od Michelle.
Dovolím si úryvek citovat, protože se mi opravdu moc líbí a vystihuje přesně podstatu přeměny, která způsobuje, že se „usilování“ mění v „běžné záležitosti“:
Ježiš, je super, že jsme se k tomu odhodlaly, a máme tu milost (momentálně cítím, že je to téměř biblicky řečeno „milost“, dar) zažívat tyto ženské pocity. Pocity, které jsme měly v sobě vždycky. Hormony dělají hodně, věci se prostě stávají, a není to „usilování“ jako předtím.
 
Tohle je opravdu dar.
 
 
p.s.
Lucie, ty komentátorko naše! Dnes máš svátek, uvědomuješ si to? Tak ať máš každý den důvod k radosti a ať je těch důvodů denně klidně sto 🙂 Už dávno víš, jak na to 😉
A prosímtě – neupíjej nám ten den, ano? (Lucie – noci upije a dne nepřidá)
Já chci sluníčkooooooooooooo!
Uf.
Tak jsem si zakřičela a už je mi zas líp. 🙂

141 Comments

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.