otєrєzє.cz

Tak si to dnes dáme dvakrát

V naprosto odlišných myšlenkách z jiné galaxie utopená v ještě horkých vzpomínkách na dnešní noc, kterou hltala jsem s ním plnými doušky a přesto to nestačilo, abych tu teď seděla spokojená a nabažená, snažím se vyrovnat s pocity, jaké to je být poprvé v životě milenkou.
Já, v konkurenci s biodívkou vyhrávám tenhle boj ženskosti o jedno mužství, o jednoho muže, pod jehož doteky taju, pod jehož úsměvem slabá jsem v kolenou, jehož síle s rozbušeným srdcem se odevzdávám a rozpouštíme vzájemně se do sebe vším, co má a vším, co mám, pod jednou velkou pokrývkou, jejíž povlékání bylo tou nejnečekanější milostnou předehrou, když růžek k růžku pomalu se přibližuje a já utápím se přitom v jeho upřených pohledech, které mě hladí, dráždí, svlékají a bere si mě ne po doušcích, ale po hrstech, náručích, v nichž tak ráda vždycky končívám…
 
Pocity mám smíšené. Je mi smutno, protože se ptám, kam to bude směřovat dál? Zůstane to jen u postele? Kdy na mě bude mít čas? Opustí jí kvůli mně? Neublíží jí? Neublížím jí? Neubližujeme už jí..? Nikdy jsem v téhle situaci nebyla. A došlo mi to až teď. Že jsem milenkou. Tím slovem, které nemám ráda. Kdo je vlastně komu s kým nevěrný?
 
A současně je mi veselo. Z faktu, že boduji. Že nechávám za sebou právě jí – biologickou ženu. Je to ode mě tak podlé! Tak hnusné! Tak zákeřné a smutné! Vyčítám si to, ale pokračuji… Vyčítá si to, ale pokračuje… Nebo nepokračuje?
Ona je taky Tereza. Takže když se náhodou omylem přeřekne ve jméně a myslí tím „tu první Terezu„, nic se neděje. Nikdo nic nepozná.
 
Teď, pomalu doma vychládajíc rozpálená z jeho doteků, přerušila můj tok myšlenek Zuzka informací, kterou bych už asi jinak přešla, ale protože se ty informace vzácně dnes sešly hned dvě v jeden den a dokonce v jeden večer, jsou tu:
 
 
 
Pořad je (dle názvu) tedy o vás, kteří žijete v cizím těle a jste transsexuál. Nikoli o těch, co už v cizích tělech nežijí a nebo se dokonce nikdy transsexuály ani nenazývali), ale ok, je to titulek.
Všimla jsem si, že v pořadu by měl vystupovat i Mike Perry a ještě někdo z ordinace Hanky.
 
Po odvysílání bude možné díl zhlédnout zde.
 
 
 
 
Veselá Lucka Brychtová v Show Jana Krause. Lucka prošla přeměnou ve svých 35 letech a poslední dobou začíná být docela aktivní, což je fajn, protože vypadá dobře a má hezký hlas – to jsou dvě věci, které na lidi mohou působit docela dobře pozitivně.
 
Po odvysílání bude možné díl zhlédnout zde.
 
..kdyby se chtěl někdo třeba kouknout.
 
 
(Pozn.: Titulek se nevztahuje k první části tohoto článku, ale k té druhé o televizních pořadech.
(Jelikož s ním si to dáváme za noc třikrát. :)))
(to byl vtip)
Jde o pořady.)

9 Comments

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.