otєrєzє.cz

Už to začalo

Ale néé tamto… jen takový malý krůček.
To nejdůležitější pro mě ještě nezačalo, ale taky je to něčeho začátek…
 
Včera jsem totiž udělala zásadní rozhodnutí.
 
1) Nechám si propíchnout uši, abych mohla nosit normální náušnice. Mám hezké třpytivé, ale jsou to klipsny a po celodenním nošení to dost bolí a hlavně normálních náušnic je takový výběr! A Týnka je zdravotní sestřička, takže mi pošle sterilní jehlu (a taky nějaké další holčičí věci 🙂
To bude akce – já vím, že je to běžná věc pro vás ostatní, ale pro mě je to nové. Asi si to nenechám jen pro sebe a popíšu to tu. Ještě si objednám náušničky, které hned po propíchnutí strčím do dírek. Tyhle se mi líbí: http://www.topsperky.cz/
Miluju třpytivé s kamínkama a tyhle pecky jsou přesně tak akorát.
 
2) Nechám si narůst své vlastní dlouhé vlasy. Zkusím to. Beztak nesnáším, když musím pokaždé ke kadeřnici jako kluk a nechat si to zkracovat.
 
Kristýnka mi poradila, že se dají koupit CLIP IN vlasy, kterými se prodlouží vlastní jednoduchým způsobem:
 
Nadchlo mě to! Není to drahé (50 cm už od 599 Kč!) a přesvědčilo mě, že Týnka je už nosí dva roky. Ta životnost je 2-3 roky. Můžete je přebarvovat podle vlastních atd. Když si je poprvé vzala, tak se najednou cítila tak krásná… Jako já, když si vezmu paruku a podívám se do zrcadla. Ale tímhle vyřeším, než mi vlasy narostou do té správné délky. A když to vypadá tak přirozeně, tak to je přesně to co potřebuji.
 
Uvidím, jak se s tím smíří okolí. Těším se na to strašně moc! Už dlouho jsem o tom přemýšlela. Koupím si konečně žehličku na vlasy 🙂 A taky chci vyzkoušet i vlnky 🙂 A bude-li třeba, dá se s tím žít i jako muž, i když bych nerada.
 
Vlasy by mi měly vyrůst o 12-18 cm za rok. To už je docela hezké mikádo, když už teď je mám zhruba 5-8 cm dlouhé 🙂
 
Klučičí fotka délky mých vlasů 1.4.2012, kdy jsem se rozhodla je nezkracovat:
(foto bylo odstraněno)

2 Comments

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.