otєrєzє.cz

Regenerace (Den 9)

Středa, 3.6.2015, Den 9
9:48
 
Celou noc jsem se budila a řešila, jak zajistím o víkendu Kačenku, když mám pytlík a šourám se. Tolik jsem jí chtěla ale vidět. Už jsem víkend s ní ale odvolala. Vyřešili to totiž za mě tady.
A pak jsem taky řešila, jak tu vydržím do šesti do večera, než pro mě bude moct přijet sestra. Vydržím to někde na židli?
Takže jsem se moc nevyspala, ráno jsem měla teplotu (podmínkou k tomu, abych šla dnes domů bylo, abych jí neměla), tak si mě dr. Čechová zavolala do vyšetřovny, prohlédla si to a dohodly jsme se, že dokud budou teploty, tak mě chce mít pod dohledem, protože je způsobuje moje trubice. Ale nic vážného. Říkala, že se můžu potit sama doma, jestli chci, ale tohle bude jistota.
Není to pro mě špatná zpráva. Zrovna dnes se necítím ani na cestu domů v tom horku, které dnes bude, natož na pobyt sama doma 100 km od Prahy. A už se vidím, jak jedu do Prahy, kdyby se cokoliv stalo. Sama autem. No to byly scénáře.
 
Takže teď nastává takové to čekání, ať to splaskne, ať to přestane krvácet, ať to přestane bolet, ať to přestane být červené… atd. atd. Ležet, sprchovat, ležet, sprchovat, ležet, sprchovat. Pořád dokola. Aspoň, že mi pořád chutná.
 
Tyhle dny se tedy nejspíš nebude dít nic zajímavého.
Tato fáze se jmenuje regenerace 🙂
 
Už mi začíná chybět člověk. Prostě někdo, koho znám a s kým si můžu jen tak aspoň chvíli popovídat a obejmout. A taky mě mrzí, že mi došly ty prezervativy a potřebovala bych víc poporodních vložek, jak to pořád kolem močové trubice prosakuje (což je důvod, proč jsem ještě tady).
 
Tak já se jdu regenerovat.

11 Comments

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.