Přeměny

3 roky přeměny ve 2 minutách

Tak a protože tenhle blog by měl být kromě toho, aby se mi ulevilo, taky ještě pořád určitým zdrojem informací o transsexualitě, kterou neztracuji a která mě pořád zajímá, přestože jsem si ujasnil, kým jsem, narazil jsem úplně náhodou na článek na novinky.cz s názvem: Zdokumentoval svou přeměnu v ženu, tři roky vtěsnal do dvou minut
 
Po kliknutí na tento odkaz se vám článek zobrazí i s videem:
 
Tenhle článek se mi náramně hodí, protože už jsem dlouho chtěl napsat o tom, jak vidím přeměnu druhých teď.
 
Nedávno mi jeden řidič v práci říkal: „Tyjo, viděls toho taxikáře? Z dálky ženská! Skoro z blízka taky, ale jak se na tebe podívá nebo jak promluví, to je chlap! Předělanej chlap! Fuj!“
 
A podobné věci jsem slýchával v kantýně v předchozím zaměstnání nebo o nich četl, aniž bych je vyhledával.
 
Došla mi jedna věc.
 
Tenhle článek dokumentuje tři roky během dvou minut ve videu dvacetiletého transsexuála.
O tom to totiž je!
Pokud je vám 18, 19, 20… to je ideální věk do toho jít!
Těch 20 je tak horní hranice. Na tom videu jsou vidět feminizační operace obličeje, které už musel podstoupit, protože testosteron napáchal škod víc než dost a ty už nejdou vzít jinak zpátky.
 
Pokud je vám 30, 40…. stojí to za prd.
 
Tady najdete video o přeměně, která začala v 15ti letech! To je přesně to, o čem mluvím. Takhle to má být a takhle to funguje. Tady je úspěch zaručen. S každým rokem navíc se dokonalé ženě vzdalujete diametrálně.
 
Možná se vy osobně budete cítit lépe, protože budete moci vystupovat jako žena, ale jako žena nikdy vypadat nebudete. Okolí, která vás bude mít rádo, vám bude sice říkat, že jste krásná, že vás miluje a že jste žena (a taky vás tak bude brát), ale vždycky se najde někdo, kdo se nad vámi bude pošklebovat. A to proto, že v tomhle věku se už mužské znaky odstraňují jen těžko. Zůstanou vám ramena, která se sice trochu zmenší, ale pořád budou mužská a taky hlas už nikdy nenatrénujete stoprocentně žensky.
 
Teď nikoho neodrazuji. Mrzí mě, že tohle musím napsat, ale tak to prostě vidím. Já vím, že na prvním místě je to, jak se ten člověk cítí – čili že bychom mu měli umožnit přeměnu, pokud se on bude cítit lépe.
 
Já jen říkám, jak to vidím z pohledu druhých.
 
Jsem tolerantní a vždycky takovou osobu budu brát jako ženu. Vím, jak to pro něj musí být těžké, ale taky uvidím, jak ho vidí „ti druzí“, které bychom si tak přáli ignorovat a ono to kolikrát nejde.
 
Přeměna má smysl – a velký! Ve dvaceti tak akorát. Později už ne. Už jste navěky v mužském těle a nešťastní. Někdo víc, někdo míň.
 
Nejhorší je, že do dvaceti člověk ani pořádně neví, co se s ním děje, natož aby už měl vyřešenou přeměnu. To ten pud a podpora stát se tím, kým doopravdy jsem, musí být opravdu silný a člověk si musí jít tvrdě za svým cílem. A to je dobře, protože pak to má smysl a vypadá to hezky.
 
Však mrkněte na to video 🙂
Ostatně jako jakékoliv jiné tady nebo na youtube, když jde o mladého člověka.

3 Comments

  • Sandra

    Nedávno mi jeden řidič v práci říkal: "Tyjo, viděls toho taxikáře? Z dálky ženská! Skoro z blízka taky, ale jak se na tebe podívá nebo jak promluví, to je chlap! Předělanej chlap! Fuj!"

  • Klára

    Tak to je výborný:) Onehdy mě jedna kámoška upozornila ne tenhle blog. Tak ta taxikářka jsem byla pravděpodobně já. Vyřid´te kolegovi, že se omlouvám za ten šok v podobě mého hlasu, příroda mi nadělila velký hrtan, hlasivky a hrudník, takže můj znělý hluboko posazený hlas se jen obtížně "předělává". Ale makám na tom, snad už ho příště tolik nevyvedu z konceptu:)

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.