otєrєzє.cz

Co je nového?

Porušila jsem všechno, co jsem si slíbila – že se nebudu nikdy nikde ukazovat a už vůbec ne mluvit do videí nebo ukazovat své soukromé fotky, ale protože jsou ty Vánoce, tak se mi chtělo Vám taky popřát:

(Zde bylo video, které už zde není, takže co je nového se už zase nikdo nedozví. 🙂 )

8. 12. 2020 Editováno:

Myslím, že vidět mě mluvit spolu s mými fotkami celé tři dny už stačilo! 😃 Třeba mě někdy zase popadne natočit další „limited edition“. V každém případě Vám všem přeji ale klidné Vánoce a ať se plní Vaše sny, i všem lidem, které milujete a jsou na Vaší straně. ♥

Ale aby tu teď po mně nezůstalo úplně prázdno, přeci jen sem něco vložím.

Je to něco z mé oblíbené série „Jak cis ženy řeší svůj vzhled“. Zajímavý je komentář samotné autorky svého příspěvku:

Dřív jsem si myslela, že tohle cis ženy nikdy řešit ani nemohou už ze samé podstaty, neboť ony o sobě vědí, že jsou ženami. Toto pohlaví jim bylo přiděleno při narození a tak ho není třeba nějak rozporovat nebo žít v nesouladu.

Zdá se, že v tom samém, byť v mírně lehčím duchu, se podobné „boje“, do kterých se musíme pouštět my, mohou odehrávat i u těch, u kterých bychom to nikdy nečekali.

Ať už jsme kdokoliv, kdo se „pere“ se svým vzhledem, se svou (údajnou) ošklivostí nebo jinakostí, bez ohledu na přidělené pohlaví, ať z tohoto boje vyjdeme silní a šťastní.

Bez šrámů to ale určitě nepůjde! I tak to za to stojí!

5 Comments

  • Martina

    Děkuji Ti že jsi blog nechala přístupný. Našla jsem v něm hodně dobrých informací i sdílených pocitů. Já jsem zatím sice jenom v půlce cesty, ale už teď je mi krásně. A je to částečně i díky Tobě. Přeji krásné Vánoce a vše hezké v Novém roce.

  • Tereza

    Ahoj Martino,
    nemáš zač. 😊 Těší mě, že jsi tu našla alespoň něco z toho, co jsi hledala, ale taky hlavně, že jsi našla samu sebe! ❤️ I první krok je víc, než žádný a Ty už jsi v půli! Ať se Ti daří zůstat na této cestě spokojená a šťastná a potkáš na ní spoustu milých lidí, kteří s Tebou budou sdílet Tvoji radost. Jsem ráda, že patříš mezi ty, kteří si to užívají. Všichni víme, že je to někdy velká práce plná těžkostí, ale stojí to za to.

    I Tobě hezké Vánoce a ať Tě příští rok čeká co nejvíc splněných přání!

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.