otєrєzє.cz

Čert

Šla jsem na oběd dřív, protože taky dřív odcházím a u stolu seděly naše ženy z vývojového oddělení 🙂 Bylo tam jen jedno volné místo, tak jsem si přisedla… ale než jsem dosedla, už jsem dostala první otázku: „Ty jsi nějaký zarostlý hele!“
A všechny upřely svůj pohled na mě.
Řekla jsem, že k tomu teď nemám co říct, ale následovaly další otázky, jako jestli si to takhle nechám už napořád, atd.
Mě samotné jsou ty vousy takhle opravdu nepříjemné. Vadí mi a připadám si, jako kdybych měla na tváři tisíc černých pavouků s děsně chlupatýma nohama! Brrr. Zkuste si to představit – takhle ráno se probudíte a máte vousy! (Myslím ženy.) 🙂 „Úžasný“ pocit.
Včera jsem si taky udělala pár fotek těch vousů, abych si je navěky zvěčnila pro porovnání „before and after“ 🙂 Protože tohle je extrém.
 
Usmála jsem se a chtěla jsem už říct pravdu, že jedu dnes do Prahy, ale jen jsem řekla, že zítra už to takhle mít nebudu (protože si to konečně oholím, když to vypadá až za týden), tak se toho hned chytly a že už je jim to prý jasné… protože dnes chodí přeci Mikuláš a já budu dělat toho čerta!
No jasněěěěě! 🙂
 
Na tohle už se nedalo reagovat a začít mluvit o laseru.
 
Pak to na mě v kanceláři ještě jednou vyzvídaly a dospěly k názoru, že jedu dělat čerta do Prahy! 🙂 Tak pozor, abych vás tam všechny dnes nepostrašila 🙂
 
Ještě budu mít spoustu příležitostí jim něco říct. Nejlepší je využít nahrávky a dát ve vhodnou chvíli gól 🙂
Teď ještě ne.
Vždyť mi to teprve začíná.
 
Vypadám prostě jako čert. :(((
To je fakt moc příjemné slyšet.
:))
 
— po 60 minutách: —
Bože, kolikrát ještě dnes uslyším otázku: „A proč máš teda ty vousy?“
 
Chodí mi sem do kanceláře a ptají se mě na to. Strašně na to chtějí přijít. Asi jim to vrtá hlavou. Protože já takhle s plnovousem běžně nechodím. A ještě tak extrémně ztmaveným 🙂
 
Naštěstí mě zachraňuje můj kolega – jediný mužského pohlaví v této kanceláři (sebe samozřejmě nepočítám mezi muže :), který je vždycky vyžene a říká, ať mě nechají být. Dělá to zcela jistě proto, že brání „nás muže“ před zvědavými ženami 🙂 Chudák. Zase tu jednou bude jediný (muž) 🙂 (Pokud mě tu nechají pracovat.)
Ani všem těm vyzvídajícím nestihnu nic říct, jen se usmívám 🙂 Takže změna je značně viditelná – a to na ní neupozorňuju.
 
Jaký je to paradox – čím víc chci být ženštější, tím více teď musím vypadat mužněji :/
 
Kdyby se někdo nad tím zamyslel, dá se to jednoduchou ženskou logikou a intuicí poskládat dohromady. Vousy, Praha, žádný čert… Ještě si stačilo všimnout mých nalakovaných dlouhých nehtů u oběda a bylo by to 🙂 Líbí se mi dělat tu to tajemno a pozorovat ty reakce! 🙂 Jenže tenhle důvod nenapadne nikoho. Nikdo si ho totiž nepřipouští. Ani ve snu.
 
To je za trest tyhle vousy! 🙂 Bestie! :))
Já jim dám!
 
 
Píšu Šárce, že dnes večer bude asi vichřice se sněhem. Ona jde totiž teprve do práce a vrací se v noci. Odepsala mi, že zrovna dnes má takovou sexy bundičku, tak to bude zajímavé 🙂
(Trošku provokace 🙂 Já chci taky sexy bundičku už! 🙁
Čert v sexy bundičce! Néééé 🙂

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.