otєrєzє.cz

Kdo je kdo?

Já vím, že už jsem se těmi články otravná, ale tohle je dobrý. 🙂
 
Zrovna teď běžel nový videoklip Martin Garrix feat. Usher – Don’t Look Down. Mám tu na pozadí puštěné písničky a u toho píšu. Už jsem ho viděla podruhé a nedalo mi to zkouknout ho znovu. Už poprvé jsem si totiž všimla, že slečna ve žlutých plavkách, do které se mladý portýr zamiluje, vypadá nějak… divně. Jakoby nežensky. To bude určitě transsexuální žena! Jasně! To jsem dobrá, že jsem to odhalila! 🙂
 
Tak jsem zadala do googlu název interpreta + klipu a připsala klíčové slovo „transsexual“. Vyskočily na mě odkazy, kde se uživatelé anglicky ptají, zda slečna ve žlutých plavkách není shemale. (No tak ten to má v hlavě opravdu úplně „srovnané“. Kdyby byla shemale, neměla by tak krásně dokonalý ženský klín – samozřejmě vidět přes plavky. Když už, tak transvestita nebo transsexuál. Ale dobře, tak já pochopila, že nejsem jediná, komu se ta slečna nezdá.)
 
Jenže výsledek mě rozesmál.
 
Slečna ve žlutých šatech je známá italská modelka Natalia Bonifacci, která fotila kampaně pro velké značky jako je Nike nebo L’Oreal. Narodila se jako žena a s transgender tématikou nemá vůbec nic společného. Tohle není transsexuální modelka!
 
Terezo!
 
Promiň Natalie 🙂
 
 
 
Když žena, u které mají lidé pochybnosti, zda se nenarodila jako muž je biologickou ženou a navíc profesionální modelkou, tak proč tedy my všechny řešíme nějaké naše mužné detaily?
 
Protože jsme prdlé a posedlé dokonalostí, kterou společnost ale nepožaduje. Tu požadují naše hlavy.
Ono je to logické, protože po ženskosti jsme celý život toužily a najednou jí můžeme mít, tak jí chceme rovnou všechnu, že? Ale kolik biologických žen jí má také všechnu? My vidíme jen ty dokonalé a chceme být jako ony, chceme být nejkrásnější, neženštější, nejdokonalejší. K našemu štěstí ale stačí méně. (Já ovšem nebudu tou první, která si tohle hodlá uvědomit a řídit se podle toho :).
 
Dnes jsem se objednala k plastickému chirurgovi a psala jsem to své kamarádce (biologické ženě). „Mně se taky můj nos nelíbí, protože není ženský, ale chápu tě.“
 
Všimněte si někdy na ženách jejich nedokonalostí. Nevidíme je. Nejsou tam, protože je vnímáme jako ženy. To jen ony (a my) samy na sobě vidí, co je na nich špatné. (Podle nich špatné.). Zeptejte se jejich partnerů, co na nich milují…
 
Natalia Bonifacci v tomto klipu je důkaz, že lidé neřeší jen nás – opravdové transgender osoby – ale i ženy, které se jim nezdají.
Jak je ale vidět, Natalia si z toho vůbec nic nedělá a ještě sází na svou výjimečnou zajímavou tvář. Udělala z toho svou výhodu!
Udělejme si z toho také svou výhodu 🙂
Hned bude náš život snažší.
 
Natalia je krásná žena a tak mě napadá, co když se opravdu narodila jako muž, ale podařilo se jí to jen dokonale zatajit? 🙂
 
Tak ne, dobře, už jí nebudu podezřívat 🙂
 
V čem tedy tkví ženskost a krása? Natalia se v klipu trochu mračí a má ostré rysy ve tváři, ale mám vůbec právo v ní vidět muže? V italské topmodelce, která se jako žena narodila? Moc pěkný paradox.
 
Je úplně jedno, jestli se narodíte do špatného těla, s jednou rukou nebo se třema očima. Vždycky vás bude někdo řešit. Takové lidi nemá smysl se jimi zabývat, protože jak je vidět i v případě Natalie, lidé řeší něco, co je naprosto irelevantní.
 
To, že je Natalia žena, je totiž nezpochybnitelný fakt.
 
Tak mě napadá, což takhle přesvědčit všechny ve svém okolí k naprosto totožnému názoru? 🙂 Že jsem se také nenarodila do špatného těla? 🙂
 
Né, já nejsem žádný transgender, nikdy jsem se jako muž nenarodila a neprošla jsem přeměnou. To je nesmysl. Já jsem od narození žena, tak se uklidněte, pane, ano?
 
Aha, tak promiňte. Ono to tak vypadalo.
 
Nikdo nikdy nebude mít žádný důkaz, že procházím přeměnou. Je to čistě jen na mě, zda půjdu s pravdou ven nebo ne. Proč to pořád někomu vysvětlovat? Jednou jsme ženy, tak co?
 
Jak je asi Natalii, když se jí někdo zeptá, jestli se nenarodila jako muž?
Asi úplně stejně, jako když se někdo zeptá nás.
Jen s tím rozdílem, že ona je žena.
Ale my jsme přeci také ženy.
 
Nevidím v tom jednoduše žádný rozdíl 🙂
 
 
Vzpomínáte na Reginu z Vyvolených na Primě z r. 2005? Kde kdo tehdy řešil, jestli není transsexuál. Není a ani nikdy nebyla. Překvapení! 🙂 Dodnes lze najít rozsáhlé diskuse o tomto tématu.
 
 
 
Úplně náhodou mě v této souvislosti napadla ještě tato podobnost:
 
 
Promiň Jani.
Tady je to opačný případ. A to ten, že Jackie je krásná jako ty 🙂
 
 
A tady jsem si dnes hrála:
 
 
Stále lidé vinou své nevědomosti míchají dohromady shemale, transvestismus, transsexualitu a drag queen a … je toho tolik, že se jim ani nedivím. Kdo jiný jim v tom má udělat pořádek? 🙂
Joo, já chápu. Vůůůůbec mezi námi není žádný rozdíl 🙂
 
 
 
Tento blog byl koncem února bez mého vědomí zařazen správcem serveru blog.cz mezi blogy se sexuální a erotickou tématikou spolu s weby s pornografickým obsahem. Do této rubriky „Sex na blogu“ byl zařazen i blog znásilněné dívky, která se vypisuje ze svého traumatu.
 
Transkomily bych ještě pochopila (hledáte na špatném místě, my nejsme a nikdy nebudeme (dobrovolně) shemale a jednoduše vás odpálkuju). Ale jestli někoho vzrušuje zpověď znásilněné dívky, měl by se nad sebou zamyslet.
Někteří lidé nejsou lidmi, ale nelidskými zrůdami.
 
Trochu se mě to dotklo.
 
Tady je veeeeelká spousta porna a erotického obsahu!

3 Comments

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.