otєrєzє.cz

Stop pánským dárkům!

 
 
Chtěla jsem tu mít jen krátké přáníčko, ale to už jsem na blog dávala 13.12. V tenhle sváteční Štědrý den se tu ani nechci vůbec rozepisovat, ale jak jsem zjistila (není to naštěstí už můj případ), stále jsou mezi námi slečny a paní, které (díky své fázi před HRT a mnohdy i před coming outem) dnes dostanou pod stromečkem stále ještě dárky pro pány. To, že tomu tak je má svůj důvod. Nikdo neví, co cítíme uvnitř a tak máme radost z nové kravaty nebo „úžasného“ pánského svetru. Svým způsobem si za to můžeme sami, ale…
…PROSÍM NEDÁVEJTE NÁM PÁNSKÉ DÁRKY, když už dávno víte, kým doopravdy jsme.
Je to trapné, nevhodné, smutné a naprosto zbytečné. Těmito akcemi nás na druhou stranu nevrátíte ani nepřimějete k tomu ten pánský svetr nosit. Možná je to váš poslední pokus o zachování mužnosti vašeho partnera. Věřte mi ale, že je naprosto zbytečný. Je to jakobyste po něm chtěli do konce roku osídlit Mars. To se prostě nestane.
Přivádíte nás do situací, kdy se máme radovat nad dárkem od někoho, koho milujeme, ale nejraději bychom vám do pěkné úhledně zabalené krabičky zabalily pánské boxerky a pánský parfém, abyste věděly, jaké to je dostat zrovna tohle.
 
Ve skutečnosti je to jednodušší, než si myslíte. Stačil by jeden jediný holčičí dárek (lesk na rty, lak na nehty, dámské ponožky, dámský parfém, růžová gumička do vlasů! Nebo jen obyčejná klíčenka s naším ženským jménem! Cokoliv! Jakákoliv maličkost, ale holčičí!!!) a my budeme zářit štěstím tak, jako jste nás ještě nikdy neviděly.
Všechno je jednoduché. I Vánoce! Netřeba o tom dlouze přemýšlet.
 
Tak ŠŤASTNÉ A VESELÉ! 🙂
 
A buďte na sebe hodní!
 
Já se běžím rychle namalovat a do šatů, na což už se nesmírně těším. Dnes je Štědrý den a věřím, že budete krásné úplně všechny. I vy, co máte svá tajemství pevně ukrytá kdesi v hloubi své duše a dostanete nový pánský svetr…

6 Comments

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.