otєrєzє.cz

Ranních 6 stupňů

Tak nevím, kde je problém 🙂
 
To mi teda vysvětlete, HOLKY!
 
Dnes ráno tu bylo 6 stupňů.
Mrznu!
A to mám kalhoty.
Je úplně modrá obloha, sluníčko a odpoledne má být 23.
Ale každá druhá holka venku má vesele sukni!
Jak to?
To jim jako není zima???
Přemýšlím nad tím pořád, protože já chci taky sukni! :/
Těším se na den, kdy se oteplí a bude zase příležitost jí vytáhnout. Každý den čtu počasí s nadějí, že bude zase na sukni!
 
Ale do 6 stupňů to fakt nedám.
 
Hned ráno při pohledu na teploměr jsem věděla, že sukni ne.
Jen co vyjdu z domu, slečna tam venčí pejska v nádherných šatičkách.
(Ty chci! 🙂
(Včera si Darinka taky koupila šaty a posílala mi fotku. Jsou tak sexy! Teď z ní bude dračice s nevinnou tváři a už vidím ten scénář, co se stane, až přijde za svým chlapcem, který na ní určitě nenechá jen oči 🙂 Tím mě ale namlsala, protože já bych chtěla taky ještě jedny šatičky – do práce 🙂 Nebo radši hned troje 🙂
 
Nasednu do auta a kolem mě projde paní v sukni.
Jedu do práce a je to tak na půl – kalhoty, sukně, kalhoty, sukně.
Jedna paní jde zachumlaná do bundy zapnuté až ke krku a je vidět, že je jí zima.
 
Pak se odpoledne vracím z práce, je vedro, všude holky v sukních (to jsou ty, co vyšly ven později nebo se doma převlékly), jen já musím mít kalhoty!
 
I kolegyňka včera měla šaty.
 
Musím se jí zeptat, jestli jí není zima.
 
Ale asi není, protože jen co přijde, už otvírá okno (a to je tam 6).
 
Zatímco já mrznu i ve 30 a jediné místo, kde se prohřeju je rozpálené auto po práci nebo horká sprcha, ostatní holky si užívají sukýnek v ranních 6 stupních.
 
Měla bych tu zimu přehodnotit 😀
 
 
Když jsem hledala nějaký hezký obrázek slečny v sukni, co jde ráno po městě, tak jsem samozřejmě zase na něco zajímavého narazila.
Nepíšu to ani tak kvůli té statistice, ale trochu mě to rozesmálo.
To je totiž americký obraz, který k nám ještě nedorazil.
Vím, že se některé ženy přezouvají po příchodu do kanceláře i u nás. Lenka z Pardubic mi říkala, že její kolegyně jezdí zásadně v balerínkách, ale do práce do banky už kráčí v podpatkách. Takže já to chápu a neodsuzuji. Jen mě zarazilo těch amerických 7 žen z 10.
 
Ve firmě, ke pracuji, se nepřezouvá v kanceláři nikdo. (Tedy kromě kolegy, který si nazuje pantofle nebo chodí občas jen tak v ponožkách :)))
 
 
7 z 10 žen mění po příchodu do kanceláře svou obuv
 
Ženy, které pracují ve městě, kam dojdou jednoduše pěšky, taxíkem, vlakem nebo autobusem, často ráno nebo dopoledne nosí pohodlnější boty na cestu do práce a pak si své boty v kanceláři mění. Pokud by se snažily chodit rychle na vysokých podpatcích, rozbolely by je nohy. Takže tyto ženy jsou buď nuceny nosit s sebou další boty ve své kabelce každý den do práce nebo mít v práci šuplík plný bot.

 

To je jeden z důvodů, proč ženy musí nosit takové velké vaky všude, kam přijdou!

A dámy, kolikrát jste šly v pátek rovnou z práce ven na noční akci? Děláme to docela často. Pak s sebou budete muset nést 3 páry bot! Možná budete chtít kratší podpatky pro dojíždění do práce, středně vysoké do kanceláře, odpovídající vašemu obleku nošenému na poradách a vyšší boty, které zvýší vaši jistotu při socializaci v průběhu požívání nápojů a jídel v restauraci, baru, nebo na společenské akce během celého večera.

 
 
Takže dámy? Kolikrát jste šly v pátek rovnou z práce na noční akci? 🙂 Taky to děláte docela často jako Američanky? 🙂
 
Já ještě nikdy. Nejspíš proto, že žiju v severních Čechách.
Neumím si představit, že z práce letím rovnou ven v tom samém oblečení, ve kterém jsem přišla do práce a nestihla se ani upravit.
 
A taky pořád všude s sebou taháte ty velké vaky, ve kterých máte dva páry bot? 🙂
 
Pak se mi ještě líbil ten termín „socializace v průběhu požívání nápojů“ 🙂 Každý takovým akcím říkáme jinak 🙂
 
To nic nemění na tom, že pořád přemýšlím, jak to, že těm slečnám venku v sukních není zima? 🙂
(Ale je! 🙂
Jenže pro krásu se musí trpět 😀
 
—————–
Už po obědě mi došlo, že všechny ty slečny ráno v sukních to prostě tu chvilku na přesun do práce nebo do školy vydrží. A pak už se během dne otepluje. Teď už je 24 stupňů – parádní počasí. Takže hurá do sukní.

10 Comments

  • denik-radosti

    Velký vak nenosím, ale pořídím. V kanceláři sedím v teniskách, které si nechávám po stolem :D nejsem zastáncem ani kostýmů ani podpadků ani ničeho tak nepohodlného. Naštěstí nikomu nevadí, ze tady pobíhám v kraťasech a tílku, ale kdybych přišla v teplákách, tak by to moc hezké nebylo :D

  • Dany

    Ahoj, u nás ve škole má dnes většina holek kalhoty. Mně je zase pořád horko, nedovedu si představit, že po hormonech mi bude ještě větší. Když třeba jdeme s mamkou ven, tak já mám kraťasy a ona kalhoty a mikinu, takže to od ní znám. Nedivím se ti, že je Ti pořád zima, ale já bych byl radši kdyby mi byla zima než to horko, kdy se strašně potím.

  • Šárka

    Ač bych ráda nosila vysoké podpatky, protože se mi to moc líbí, ženu to dělá více přitažlivou a sexy, tak je nosím jen minimálně. A to z prostého důvodu, protože přítel je o 7 cm menší nežli já a kdybych si dala ještě 10 cm podpatky, tak jsem hnedka o 17 čísel vyšší a to už je jak pěst na oko pokud spolu někam jdeme. A tak nosím nizké botky na klínku či podpadku max.4 cm a nebo jen balerínky, kozačky bez podpadků, sandálky, tenisky.

  • Linda

    Tak přesně to mě čeká v pátek. Ráno jedu do Prahy, z Prahy z5 do Lbc na kosmetiku a z ní (jak to tak vypadá) rovnou na jednu akci 🙂 Takže fakt nevím jak to vyřeším. Tak zběhlá na podpatky po celý den nejsem, ale zase do toho klubu by je to vyloženě chtělo. Takže buď si je vezmu s sebou a budu je tahat, nebo prostě nevim xD  Ale pařit v teniskách se mi moc nece 🙂

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.