otєrєzє.cz

„Jsem těhotná…a můj muž se chce stát ženou“ a „Moje máma byla mužem“

 
Narazila jsem zase na zajímavé video: „Jsem těhotná…a můj manžel se chce stát ženou“, kde dva mladí lidé řeší situaci, kdy ona je těhotná a on jí sdělí, že se chce stát ženou.
Řeší, jak přeměnu bude vnímat dítě, že ze své manželky tím pádem udělá lesbu a navíc manželka má také jedno tajemství a tím je psychická porucha trichotillomanie – chorobné vytrhávání vlasů (nevěděla jsem, že něco takového vůbec existuje!).
Manželka svého muže miluje a chce s ním být a na konci po narození syna to vypadá, že manžel už nechce být Brooke (jak se nazývá v ženské roli).
Ale její nahraná videa na youtube s pozdějším vydáním vypovídají o něčem jiném 🙂
Říkám to furt – nejde to zastavit! 🙂
 
Vždycky tak jako toužebně očekávám, že ten pár bude žít spolu i po přeměně a vychovávat své děti… a ono to vždycky nenastane…
 
Tentokrát z toho fotoromán dělat nebudu, protože bude zase jedna hodina v noci a já jdu do peřin 🙂 Takže kdo umí aspoň trochu anglicky, může se podívat:
 
I’m Pregnant and… My Husband Wants to Become a Woman
(anglicky)
 
 
 
 
 
 
A pak jsem narazila ještě na jedno zajímavé video, jak se 12tiletá dívenka vypořádává s tím, že její maminka byla muž a nyní žije se ženou, která byla také mužem. A jak se zdá, není to pro ní vůbec jednoduché, protože říká, že chce, aby to skončilo. Druzí o jejích „rodičích“ totiž říkají, že jsou „divní“…
 
Moje máma byla mužem
(anglický dokument s ruským dabingem)
 

2 Comments

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.