otєrєzє.cz

Podporujte zvířátka

Při výrobě této tužky na oči nezemřelo žádné zvířátko a tak jsem byla zvědavá, jaká je.
 
 
Certifikovaná organická kosmetika Inika pochází z Austrálie.
Tužka je tak tvrdá, že skoro nekreslí (zato jde skvěle ořezávat :), a když už se mi linka nakreslit podaří, tak je za hodinu stejně rozmazaná, vůbec nevydrží. Na doma dobré. Kdo chce hodinovou linku, výborná volba. 🙂
A má vlastní ořezávátko!
 
 
Tato tužka získala v roce 2013 cenu časopisu Natural Health.
Nic organičtějšího, veganštějšího a muslimštějšího, než je tato tužka, si totiž na oči dát nemůžete. Za ten pocit to stojí!
Cena 25 AUD (460 CZK).
Ale je organická, bez chemie, pro vegany, certifikovaná pro muslimy (Certified Halal) (bohužel pro křesťany tužka certifikována nebyla) a mám radost, že nezemřelo žádné zvířátko. Podporujte zvířátka!
 
 
Je hezké, když se někdo hlásí k určitému životnímu stylu a stojí si za svým. (To jsem nemyslela ironicky). Slyšela jsem (dobře, mám i takovou vlastní zkušenost), že například vegan vydrží i celých 11 minut nemluvit o tom, že je vegan. Občas to dělají i někteří homosexuálové, kteří všem rádi připomínají, že oni nejsou hetero. Jen heteráci, ti jsou nudní. Nikomu o své orientaci neříkají.
 
Tito něčím odlišující se lidé mohou docela dobře i vyčnívat. (To známe.) Obdivuji jejich dravost a sebevědomí.
 
Váhala jsem, zda sem mám tuto fotku dát. Nechci, aby to vyznělo jako posměch. Ale řekla jsem si, že takový člověk prostě počítá s pozorností. Je si jistý, že jí vzbudí. Nedá se ho nevšimnout. Je docela možné, že chce vyčnívat. A hrdě se hlásit ke svému postoji.
 
Řešíte někdy, co na sebe do divadla? Moje sestra do divadla šla a přišla s řešením (a taky s fotkou a zajímavým zážitkem).
 
Co třeba šaty?
A k nim lodičky?
 
To ne! Veganky nenosí lodičky.
 
Lepší je to takhle:
 
fronta v divadle před představením
 
 
Prstové outdoorové boty Fivefingers pro terénní běžce
Hmotnost: 2.99 oz (85 g)
Maximální tloušťka podrážky: 3.5mm pryž
Stélka: Anti-mikrobiální vložka Drilex, 2mm EVA
Svrchní materiál: Strečový polyamid
Vhodná pro vegany
Praní v pračce za studena / Nesušit mechanicky
Směs: XS TREK
 
Ony totiž lodičky pro veganky ještě v prodeji nejsou a když jsem ta veganka, co na sebe do divadla?
Teď už to vím.
 
(Tento článek není šťouchnutím do veganů, proti kterým nic nemám a nevím, proč bych něco mít měla. Jejich životní styl je jejich věcí. Tento článek je šťouchnutím do tužky na oči pro vegany, která sice nefunguje, ale hlavně že je organická a stojí jako pět tužek na oči neorganických. Co se týče vhodné obuvi do divadla, existuje něco jako etiketa.)
 
Podporujte zvířátka a malujte si oční linky, které nevydrží, noste outdoorové boty k šatům do divadla. Zvířátka vás budou milovat.
 

3 Comments

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.