Přeměny

Nová přeměna Korejky + graf „Jak zjistit, kým jste“

Koukla jsem po týdnu zase na youtube, jestli něco zajímavého nepřibylo, a ono jo 🙂
Je to sice video trvající 8 minut a je to Korejka, čili nikoho z Asie jsem tu ještě nedávala, ale pokud se prokoušete prvními 3 minutami, tak to určitě stojí zato.
Má za sebou 2 roky terapie a 3 operace 🙂
Opravdu moc hezky rozkvetla…
 
 
 
 
Jak zjistit, kým jste
Před 14 dny se na youtube objevilo video, ve kterém jedna MtF slečna popisuje, jak graficky vyjádřila pomůcku, ve které se může kdokoliv najít.
 
Přidala jsem sem české popisky (takže je v tom teď ještě větší chaos 🙂 a červená tečka označuje dle jejího názoru její pozici (čili žena vzdalující se od zmužnělého vzhledu ženy).
Po kliknutí na obrázek se otevře zdroj s videem i tou slečnou, abyste si mohli porovnat, jak připadá vám… A taky si myslím, že je fér uvést zdroj, když už se s tím tak hezky kreslila 🙂
(Jinak na youtube má zrovna docela dost videí s dobrými radami)
První linie je ženská, druhá pod ní mužská. Vzájemně spolu nejsou propojené. Šipky uprostřed označují „něco mezi“ v tom daném psychickém (nikoli biologickém) pohlaví. No já myslím, že se to dá pochopit 🙂 Alespoň mě to trvalo jen 10 minut 🙂 A pak jsem se v tom také našla. 100% princess je opravdu velký cíl, ale budu šťastná, když budu za tou polovinou… Kde jsem na té vrchní linii teď tam ale radši nebudu vyznačovat 🙂

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.