otєrєzє.cz

Nákup bílé sukýnky

Nevím, jestli jsem to sem už psala, ale podařilo se mi překonat trému a zajít do Takko fashion pro tu krásnou romantickou sukýnku a modré tílečko.
 
Fotku sem vkládat nebudu, protože ji najdete v galerii 🙂 Nedá se přehlédnout – ta modrá a bílá 🙂
 
Vypadá to, jakože jsem největší frajerka, jak jsem tam v pohodě zašla a všechno koupila, ale ono tak jednoduché nebylo 🙂
Nikdy to tak jednoduché není!
 
Už jak jsem zaparkovala na parkovišti před Takkem, tak jsem si říkala – mám – nemám – co kdybych to vzala až zítra…. ale ta touha mít jí mě nutila vylézt z auta. Strašně mi bušilo srdce. Byla jsem oblečená normálně jako Tom, takže jak to udělat? Nevím, proč to pořád řeším, tyhle nákupy ženských věcí 🙂 Jenže ono to nejde neřešit. Zas tolik normálních chlapů, kteří jdou kupovat romantickou sukýnku není.
 
Tak jsem si vzala krejčovský metr, papírek, na kterém jsem měla své míry a šla nakupovat jakože to jdu nakupovat pro někoho. Vešla jsem tam – úplně poprvé! A nemohla jsem se tam zorientovat – mají tam toho tolik! A některé věci fakt moc hezké! Tak jdu až dozadu kolem celé prodejny, sukně nikde nevidím… je mi blbý neprojít se kolem klučičích věcí, ale na ty ani nekouknu a už jsem zase zpátky v holčičím oddělení 🙂 a koukám, že ty sukýnky mají úplně u vchodu, že jsem je minula proto, že u nich stála zrovna prodavačka a něco tam rovnala. A stála tam pořád!!!
 
Všimla jsem si, že tam mají rovnou i ta tílečka a výstřižek z letáku. Hezky to mají udělané, že se to rychle najde.
 
Řekla jsem si, že teď nebo nikdy.
 
Ta prodavačka byla moc hezká, usměvavá, mladá a sympatická, takže jsem si řekla, že kdyby měla řeči, že jí klidně s klidem řeknu, že je to pro mě.
 
A začala jsem měřit. Stála mi za zády a rovnala oblečení a celou tu dobu se koukala ze dvou metrů na mě 😀 Teda možná ne, protože já k ní byla zády, ale bylo mi horko, jak jsem si to představovala, že mě rentgenuje. Nejspíš jí to bylo jedno.
 
Sukýnku jsem docela odhadla – hned druhý pokus – velikost 38. To bych nikdy neřekla, že mi bude a že nepotřebuji větší. Ale on ten pas byl do gumy, takže mohla být klidně o číslo menší (ale takhle je super!).
Horší to bylo s tílečkem – to se nedalo měřit – tak jsem vzala „M“, protože to mi obvykle bývá.
Nakonec jsem doma zjistila, že jsem vybrala správně. A i to „M“ mohlo být menší, ale takhle je to také hezké a pohodlné. No vlastně můžete posoudit sami 🙂
 
Šla jsem s tím hned k pokladně, ta prodavačka běžela za mnou, usmívala se a říká: „Já si říkala, jak to tak můžete odhadnout ty velikosti?“ A já jí na to: „No to já většinou odhadnu právě…“ 🙂 To víte, že bych si to nejradši vyzkoušela!!!! Třeba na to taky jednou dojde.
 
No a bylo to moje!!!!
Jupííí!
 
Něco, co je pro ostatní holky naprosto běžná záležitost, já si prožila s adrenalinem a málem jsem to neudělala. Ale nakonec jsem to zvládla. Mám z té sukýnky a tílečka ohromnou radost. Bylo mi v ní tak hezky a žensky, že se mi chtělo jít v ní ven k mamince v tu sobotu… ale chtěla jsem pomalu…postupně… ne tak naráz 🙂 Tohle, co jsem koupila, je totiž opravdu vyloženě ženská záležitost 🙂
 
Tak jakýpak nákup mě čeká dál? 😀
Mnohem radši bych tam šla s nějakou kamarádkou…

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.