otєrєzє.cz

Pěkně nespravedlivý svět

Objednala jsem v práci 200 velkých těžkých kartonových krabic. Jsou navíc balené po pěti, takže je sotva unesu. Měly dorazit za tři dny, ale řidič najednou volal, že už jede a já kromě jednoho kolegy nikoho k ruce neměla. Nejsou lidi!

Autor: Марина Федорова

Krabice jsou vždycky rozložené na paletě, takže je z auta skládáme rukama do skladu, řidič se taky snaží pomáhat.

Jenže dnes jsem na to nebyla připravená, protože jsem se závozem nepočítala. Přišla jsem k řidičovi v červených šatech a lodičkách, kolegovi řekla, že mu hned taky pomůžu (fakt jsem mu chtěla aspoň trošku pomoct! 🙂 Navíc se jmenuje Vlk, takže mi neustále říká Karkulko, jelikož červené šaty miluju a hodně je nosím – mám jich několik) a odběhla jsem do kanceláře dát razítko na dodák.
Jenže mezitím zavolal upovídaný klient a já ho musela vyřídit. Když jsem se vrátila, krabice už byly složené a upocený řidič na mě povídá:

„Tssss, to se teda někdo umí narodit!“

😃

Směju se ještě teď večer, jak jsem se uměla narodit!

Já to říkám pořád, že je to bonus! 😃 Někdo se holt narodí jako upocený řidič a musí skládat pěkně těžké krabice z korby auta, někdo se narodí jako dámička v červených šatech, která má na těžkou práci chlapy!

Svět je pěkně nespravedlivý, co? 🙂

Někdy si říkám, že zrovna já mám takové štěstí? ♥

Taky jste se uměli narodit? 😉

4 Comments

    • Tereza

      Ahoj Šárko,
      to víš, že konec serveru blog.cz sleduju s nostalgií a mrzí mě to i za ostatní blogy, které nenávratně skončí, ale na druhou stranu nenasytná hamižnost skupiny TV Nova, která server vlastnila, přetekla už dávno nad únosnou míru tím množstvím reklam, kterými blog.cz zahltili, takže bych to celé uzavřela se slovy „máme nahrabáno, můžeme to zavřít, uživatel je až na posledním místě“. 😀

      Naštěstí jsem všechno včas přesunula sem, včetně obrázků a komentářů.
      A já děkuji, že sem ještě chodíte.

      Za všechny ty galantní milé gentlemany jsem taky moc vděčná! ♥

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.