otєrєzє.cz

Nemám co na sebe

Je neděle večer a já se usmívám 🙂 Což pro mě nebývá v tenhle čas zvykem, ale přijde mi to legrační, protože jsem právě zjistila, že nemám co na sebe!!! 🙂
 
Tomovi věci jsou fuč, nechala jsem si jen ty jedny kalhoty, jedno tričko a jeden svetr na cestování na laser + do práce, než zmizí vousy a chystám se teď do Prahy „kráááásně“ zarostlá, takže jsem si tu před chvílí vyzkoušela snad všechna holčičí trička co mám, ale jsou tak moc holčičí, že se k Rumcajsovi prostě nehodí :/ Dokonce ani ty holčičí kalhoty, co obvykle nosím. Jsou sice téměř uni, ale k té zarostlé tváři se nehodí ani trošku :/ Okamžitě jsem všechno musela sundat a na cestu do Prahy to zavrhla, přičemž mi v tom bylo tak hezky, než jsem se podívala do zrcadla.
Taky jsem si dnes zakázala se do něj dívat. A zítra taky. Jaké to asi pro ní je, když mě ta milá usměvavá sestřička oslovuje sama od sebe správným ženským rodem a vidí před sebou tvář plnou černých vousů? 🙂 Je skvělá! Mám jí strašně ráda a těším se už na ní.
Už mám taky krásně nalakované nehtíky, až si budu držet zase led na tváři a chtěla jsem si s sebou vzít i tužku na oči s řasenkou, protože miluju, když mám zvýrazněné oči, jenže ty vousy to všechno úplně kazí, takže je asi (určitě) nevyužiju. :/
A to jediné bílé tričko s nápisem NYC, které „prošlo“ se teď pere. Snad mi stihne do rána uschnout. Nechci přijít v tom posledním Tomově tričku (i když je uni a fialové). Ale je vytahané a já mám ráda, když je to trošku na tělo (což jsem si dřív dovolit nemohla, jenže teď si to užívám).
 
Dnes jsem prala a mé růžové pyžámko teprve schne na topení. Žádné jiné nemám. Nemám dokonce ani žádné dlouhé holčičí spací tričko! Takže jsem si vzala fialovou saténovou košilku, ve které normálně nemůžu teď spát, protože je mi pořád ukrutná zima. Tak tu sedím u počítače zachumlaná do deky, ale chci říct, že je mi tak krásně! Úplně jsem zapomněla, jaké to v tom saténu je a jak to vypadá sexy ta sukýnka a úzká ramínka… Už aby bylo léto.
Akorátže je to velikost L, která mi kdysi bývávala… ale teď na mě létá jak hadr ve větru 🙂 Stoupla jsem si před zrcadlo a krásně jí zezadu chytla tak, aby vynikl můj pas… a mohla jsem se zbláznit tím pohledem! 🙂 Jéééé!
 
Jasně, že postupně dokoupím tyhle menší velikosti, ale teď nemůžu, když jedu na laser a nikdy nevím předem, kolik přesně zaplatím. Mělo by to být ale vždycky méně, než posledně.
 
A taky řeším na jaro kabátek a boty… protože nechci pořád chodit v teniskách. Mám ráda určitou eleganci a ty moje oblíbené kozačky budu muset v tomhle teplém počasí už brzo uklidit 🙁
 
No jo, to jsou starosti, já vím. Tenhle článek je absolutně nedůležitý. Jen si tu tak sedím a stěžuju si, že nemám co na sebe. 🙂 Tak já se jdu na chvilku zachumlat pod deku k telce a potom do postýlky.
 
Každý den myslím na to, jak se stále více přibližuji k druhému břehu. A těším se, až to na mě bude vidět…

8 Comments

  • Linda

    Nó Majti, tak si tam třeba podáme dveře 🙂 Taky se tam v ůterý vypravím. A jak doufám, pro pilule :PPP Já vím, machruju a všem je to fuk, ale když já se tolik těším 🙂

  • Majti

    Ahojky Lindo, já jdu na poledne na 12tou. A fuk mi to teda není jsem teprve na začátku a jdu prvně ale těším se moc.Každý posun dobrý.Tak ať je dostaneš,držím palečky.

  • Majti

    Ahojy žábo,přesně jak říkáš. Já musím říci, že ta moje Paní,(spíš dáma) je skvělá, a samo sebou zvědavá, mám se přijít ukázat až budu, a já doufám že budu ženou.

  • Tereza

    žábo, to jste napsala (jako obvykle) moc hezky! 🙂 Když jsem dnes vešla k mojí milé depilační sestřičce, za prvé se okamžitě usmála a za druhé ke mě přišla a už mi hladila a okukovala tvář 🙂 Řekla mi dnes asi desetkrát, jak to vypadá dobře, jak se nám daří a tak jsme chvíli chválily jedna druhou 🙂 a viděla jsem na ní, jakou má radost z pokroku, což způsobovalo radost i u mě 🙂 Vždycky si mě objedná jako poslední klientku a pak spolu dlouho povídáme… vůbec mi nevadilo, že je dnes pondělí. Takže jsme prodebatovaly hodinu a půl a pak spolu ještě jely kousek metrem. Je to vždycky tak strašně příjemné tyhle "výlety" za ní do Prahy. 🙂

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.