otєrєzє.cz

6 věcí, které holce nikdy nepište

Je nesmírně zajímavé, vzrušující a poučné stát na druhé straně a zažívat něco, co mi až dosud jako muži nebylo dopřáváno.
 
Patří mezi to i reakce kluků na můj holčičí profil, který mám na jednom velkém seznamovacím serveru. Tam jsem jako 100% Tereza a nemám problém občas s nějakým klukem i zaflirtovat.
 
Ale co mě vážně vadí jsou některé vzkazy, které mě občas i otravují.
 
A protože se některé poměrně často objevují, tak mě napadlo sepsat jich pár jako takovou radu pro kluky, aby věděli, co holce nikdy nepsat.
Nevím, jak to cítí ostatní holky, ale já až jako Tereza vidím, jací kluci jsou. A byla jsem z toho tenkrát poprvé docela dost v šoku.
Donedávna ještě jako Tomovi mi byly ukryty ty vyloženě mužské záměry, které bych jako Tom nikdy nezjistila.
 
Až přijdu na další, tak je sem přidám.
 
 
6 věcí, které holce nikdy nepište:
 
1) „Chceš sex?“
(no jasně, každá holka chce sex! Bože! 🙂 Napsat do prvního vzkazu tohle, co na to asi každá holka odpoví? No řekla bych že nic. Prostě ignorace. Na tebe určitě čekala!)
 
2) „Promiň, jestli jsem se tě nějak dotkl.“
(ježiši když den neodepisujeme tak to neznamená, že se nás něco dotklo. Stává se nám to i u kluků, kteří píší normální nebo hezké vzkazy. Prostě se bojí, že máme s něčím, co nám napsali, problém, ale my ho s ničím nemáme. Nebojte se a nepište nám, jestli se nás něco dotklo nebo jestli jste nás něčím neurazili. Stůjte si za tím, co píšete a nechte to na nás. Buďte trpěliví. Jestliže jste nás zaujali, dočkáte se! 🙂
 
3) „noname“ vzkaz
(je slušnost se představit! Tak to prosímvás dělejte. To se za své jméno stydíte? Nechápu, v čem je problém. Když pak chceme odepsat, je to tak neosobní. Stejně jako váš vzkaz, pod který se nepodepíšete.)
 
4) „Nesejdeme se?“
(je nám jasné, že nechcete zůstat jen u psaní vzkazů na monitoru počítače, ale napsat nám do druhého vzkazu, jestli se nesejdeme je nesmysl. Žádná holka s vámi nepůjde kamkoli, když vás ještě nezná. Dejte jí čas se poznat a nepospíchejte ani na tohle!)
 
5) Sprostá slova
(tohle byl pro mě ten šok. Nevěděla jsem, že tolik kluků používá do prvního vzkazu sprostá slova! Nechápu to. Někteří jsou fakt omezení. Máte holku zaujmout a ne jí odradit. Nechápu, co tím sledujete. A tímhle jí odradíte zaručeně. Vypadá to pak, že jste arogantní a holky se vás bojí. Což možná také jste a je vidět, že vám to někde prochází. Jestli někde jo a cítíte se sebevědomě, tak u spousty holek ale stejně neuspějete.)
 
6) „:-)“ (smajlík) nebo jen „Ahojky“
(Tak napsat do prvního vzkazu holce jenom smajlík – to opravdu svědčí o „velké“ fantazii… Zkuste si představit, kdyby vám holka taky poslala smajlík. Co jí asi odpovíte? Možná bych tam hodila taky jenom smajlík a nazdar! 🙂 Jako jasně, že váš smajlík svědčí o jisté sympatii, ale chce to víc nápadů, víc kreativity. Smajlíkem nás zaujmete maximálně na tváři na ulici, ale ne tady.)
 
 
A jak by měl tedy takový hezký první vzkaz holce, která se vám líbí, vypadat?
 
Měl by být milý, krátký nebo dlouhý, to je jedno. Měl by být upřímný a neuniverzální. Měl by být konkrétní a osobní. Nějaká ta lichotka (v míře) také neuškodí a zaujme vždycky! Bez sprostých slov a bez arogance. Bez nabídky k sexu nebo jen ke schůzce (byť je to myšleno v dobrém). Mělo by to být takové naťuknutí a měli byste čekat, jestli se ta holka rozhodne odepsat nebo ne. A pokud ne, tak prostě nemá zájem! Nemá smysl jí posílat další a další vzkazy. Nic tím nedosáhnete.
 
A pokud nás váš vzkaz stejně nezaujme a neodpovíme, tak nezoufejte. Aspoň si o vás nemyslíme nic hrozného narozdíl od těch, co si holek neváží a píší jim nesmysly. A každá slušná holka občas aspoň poděkuje za lichotky, když už nic.
Mimochodem pánové, ty vaše výlevy se zcela otevřenými sexuálními narážkami možná uspokojí tak akorát vás!¨
Chápu, že to nemáte jednoduché být muži, ale každá žena ocení, když umíte ty své samčí choutky trochu ukočírovat.
 
Tak trochu schizofrenicky pak dochází k tomu, že občas se mi stane, že chci taky napsat holce vzkaz, ale uvědomím si, co nemám sama ráda, když mě jako holce kluci píší, takže mi to pomůže v tom volit lépe slova. Je to super stát na obou stranách 🙂
 
 
A na závěr závěr 🙂 z mého oblíbeného španělského filmu
Deník nymfomanky s nádhernou skladbou
Roque Baños – Vuelta a La Vida [Zpět k životu]
a slovy její matky v 1:05…

4 Comments

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.