otєrєzє.cz

Šel takhle jednou andromimetofil a potkal hefemale

Sice to začíná jako vtip (a mohl by být i docela dobrý), ale na tohle téma si vymyslet vtip raději netroufnu.
 
Kamarádka se mi svěřila s tím, jak její šéf preferuje, když je žena oblečená jako muž. Líbí se mu a vzrušuje ho, když má žena pánské kalhoty, bílou košili a pokud má ještě kravatu, to je panečku pokoukáníčko. Že prý má taky rád, když má žena jen tak rifle, botasky a košili. A neobléká se jako žena. Zkrátka vypadá jako muž, nejlépe tak, že to není poznat. Ale musí mít vagínu.
 
O tom jsem ještě neslyšela. To se musí vyšetřit.
 
Není úplně nejlepší, když takový šéf šéfuje zrovna některé z transsexuálních MtF slečen. „Prosímtě, nenos ty sukně, ano? Nos do práce košile a kravaty. A pokud možno se nemaluj, ano? Díky.“
Uf.
 
Na internetu existuje spousta seznamů sexuálních úchylek nejrůznějšího charakteru. O většině z nich jsem nikdy neslyšela a také věřím, že spousta z úchylek nebyla ještě vůbec popsána. Už jsem si myslela, že ani tato, ale na jednom webu jsem na ní přeci jen narazila. A má s námi společného víc, než jsem si původně myslela…
 
 
Některé lidi pojmenovávám slovem „transkomil“, protože je to pojmenování jasné. Takový transkomil sexuálně preferuje ženy s penisem (shemale), snaží se co nejvíce zadržet její přeměnu ve stavu fáze mezi mužem a ženou a po operaci o takovou ženu ztrácí zájem. Jenže oficiálně termín transkomil (šlo by i „transkofil“) nebo transkomilie neexistuje.
 
Oficiálně se takový člověk jmenuje trochu krkolomně „gynemimetofil“ a úchylka se jmenuje „gynemimetofilie“. To je pro mě nová informace. (I nadále budu ale používat slovo transkomil. 🙂
 

Gynemimetofilie

Úchylka, kdy člověk preferuje ženu s penisem, transvestitu, případně ženy, které se narodily jako muž. Gynemimetofila vzrušuje představa, že tyto ženy měly dříve (nebo stále mají) mužské tělo, přestože jsou ženami a taková žena může být klidně MtF slečna.
 
Neplést s gynekofilií či nesprávně gynefilií, což je prostá náklonnost heterosexuálního muže k dospělým ženám.
 
Na českém internetu se tento termín vyskytuje pouze jednou v seznamu sexuálních úchylek na sexarchive.info. A teď bude i tady. 🙂
 
Sexarchive.info je archiv sexuologie Katedry psychologie Filozofické fakulty Univerzity Karlovy pod hlavičkou prof. Weisse.
 
Správně je v seznamu uveden jako úchylka například transvestismus, ale transsexualita ne. Ta totiž nemá se sexualitou ani s úchylkami společného vůbec nic (což je právě to tolik nepochopitelné pro společnost). A přesto to lidé spojují v jedno.
 
To, že kromě transvestismu existuje například ještě transvestofilie, bylo pro mě taky novinkou a rozdíl jsem moc nepochopila.
 
Příznaky gynemimetofilie:
  • Sexuální preference MtF transsexuálů
  • Sexuální preference mužů, kteří napodobují ženy
  • Sexuální preference mužů, kteří se vydávají za ženy
  • Opakující se intenzivní sexuální fantazie nebo nutkání zahrnující muže, kteří se vydávají za ženy
 
Gynemimetofilie ale není případ našeho slavného šéfa. U něj to musí být opačný případ:
 
 

Andromimetofilie

 
Pan šéf je andromimetofil, protože preferuje muže s vagínou nebo ženy, které jako muži vypadají, oblékají se tak a chovají. Ženy mezi transvestity či crossdresery jsou však velmi vzácné (ne-li neexistující). Takže to mohou být také FtM kluci. Nově vzniklé mužské tělo ještě s vagínou je v tomto případě velmi žádané.
 
Takový objekt je vlastně opakem shemale, takže hefemale (pro mě nezasvěcenou úplně nový termín a musím říct, že mi to vůbec nechybělo).
 
Tak teď v tom teprve začínám mít ten správný „přehled“ 🙂
 
Obrázek shemale jsem viděla několikrát. Prostě žena s penisem.
 
Hefemale je obvykle muž s vagínou, typicky po odoperovaném poprsí s mužskou postavou. Zatímco shemale je plný internet a google na nás vychrlí hned na prvních pozicích hezky „ženský penis“ v celé své „kráse“, hefemale se tak snadno najít nedá. Žádné „mužské vagíny“ mi google nenabídl. (Jsem docela ráda).
 
Hefemale může vypadat i jako tato osoba s vagínou:
Tak tohle už můj mozek není schopný jen tak zpracovat vůbec.
 
Ahoj, já jsem shemale a já hefemale, chcete nás?
 
Trošku mi to připomíná vymyšlené zvířecí druhy jako je klokanolev nebo ptakotygr:
 
 
Komu se to líbí???
Najdou se tací.
V tomhle jsem opravdu dost konzervativní.
Za mě – ženy nemají penis a muži nemají vagíny, stejně jako klokani nemají lví hlavy a ptáci tygří.
 
 
 
 
 
Takže abych to shrnula.
Gynemimetofil je transkomil k MtF, který preferuje ženy s penisem (shemale).
Andromimetofil je taky transkomil, ale k FtM, který preferuje muže s vagínou (hefemale).
 
Typické příklady zájmu andromimetofila:
 
 
 
Přitažlivost k transgender osobám nemusí znamenat sexuální úchylku. Někteří sexuologové rozlišují, zda člověka přitahuje osoba po provedené chirurgické změně pohlaví nebo pouze osoba, která se za osobu opačného pohlaví převléká. Oba mohou, ale nemusí, pohlížet na objekt svého zájmu jako na fetiš.
O sexuální úchylku se jedná v případě, že tato sexuální preference je primární a jediná.
Tato úchylka je poměrně nová a začala být popisována až od roku 1953 v návaznosti na první velký případ změny pohlaví z muže na ženu u Christine Jorgensenové.
 
Podle jedné studie z roku 2008 je 75 % osob, které mají transgender partnera, heterosexuálních či bisexuálních. Někteří z dotazovaných však uvádí „líbí se mi ženy s ptáky“ nebo „mám rád kozy a ptáky“. Nikdo ale neřekl, že má rád „mužské vagíny“…
 
Klidně to může být i váš šéf. 🙂
 
 
Ono rozlišit transkomila od heterosexuálního partnera není moc snadné, protože takový transkomil si je vědom toho, jak vzácný je jeho objekt, ke kterému se přiblížil už tak blízko, takže z něj může být docela schopný manipulátor a udělá vše proto, aby dotyčnou získal, což leckterá MtF slečna bere jako „dar z nebe“ a celá šťastná se takovému člověku vrhá do náruče. Ale ani takový člověk nemusí být transkomil. Dokonce bych si odvážila říct, že většina z nich transkomilové nejsou. Jsou jen tzv. „trans-fans“. A ti jsou fajn.
 
Nedávno jsem mluvila s MtF kamarádkou těsně před operací, která se mi svěřila, že je to týden, co má nového přítele. Ten přítel si jí našel na internetové seznamce, kde měla uvedeno, čím prochází, takže věděl, do čeho jde. Svěřil se jí, že až dosud byl striktně stoprocentně heterosexuální a tak to také zůstane, ale co to s ním udělá, když dojde k intimnostem mezi nimi?
To nikdo neví 🙂 Ani on. A přesto do toho šel, protože v ní vidí ženu.
 
Podle mé vlastní zkušenosti s tím ani heterosexuální muži nemají příliš velký problém. Jde o to, jak který.
Muž, který to o mně věděl a seznámila jsem se s ním ve fázi, kdy už jsem byla v RLT, jednoduše ignoroval to, co jsem tehdy měla mezi nohama. Ignorovala jsem to já ve své hlavě a často na to zapomínala. Nikdy bych ale nedopustila, aby to viděl. To bylo pro mě nepřijatelné a myslím si, že i pro něj. Co oči nevidí…
 
Proto jsem přesvědčená, že můžeme mít (a také máme) heterosexuální partnery. I je samotné mnohdy překvapuje, jak jsou schopni nás brát a vnímat jako ženy. Milovat se s námi jako muž se ženou. To samozřejmě platí pouze v případě, že zná naši minulost. MtF post-op dívky, které skáčí do vztahu jako rodilé ženy, aniž by prozrazovaly svoji minulost, toto řešit nemusí, tam je jasné, že jde o hetero, příp. bisexuálního partnera.
 
Heterosexuální partner je pro mě také jedinou přijatelnou variantou (nepočítám-li možnost bisexuality). Nechceme transkomily (možná až na nějaké výjimky z nás, které jsou vděčné za jakýkoliv projev náklonnosti v těchto těžkých životních chvílích naší mezifáze – ale kdo by chtěl, aby na nás někdo miloval právě tu nedokonalost, neúplnou ženskost?), nechceme ani gaye, protože my jsme ženy – nemůžeme být tedy logicky milovány gayem.
 
 
Šéfe, díky za hezké téma na článek! 🙂

25 Comments

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.