otєrєzє.cz

Jistoty

O všechny životní jistoty (rodina, byt, auto, práce), které jsem kdy měla, přicházím a čekají už mě jen samé nejistoty.
 
Nevím o žádné jistotě, která by mě čekala.
 
A z toho může být člověk hodně otrávený 🙂
 
No jo. Ono to nějak dopadne.
 
Každý den si sama v autě trénuji ženský hlas. Ještě mě čeká hodně lekcí 🙂 Asi zbytečně přeskakuju jednotlivé kroky celého procesu, ale když mě se to tak líbí 🙂 Ale prý to jde 🙂 Nechci mluvit jako muž imitující ženu :))
 
A každý den si představuji, jak bych se v dané situaci chovala jako Tereza.
Je to úžasný pocit.
 
Dneska mi přišla nádherná šusťáková bílá bundička s růžovými proužky – za pár korun z votocvohoz.cz. Konečně nějaká bunda – už můžu vyrazit ven zase mnohem věrohodněji 🙂 A ještě mi přijde (doufám že konečně) ta sportovní kabelka přes rameno a dneska jsem od jedné sympatické slečny koupila ještě jednu riflovou (ale moderní) bundičku, fakt krásnou! A dva svetříky. Červený a černý. Ten červený je prý ze strááášně moc moc příjemného materiálu! Tak se těším. Ta slečna je totiž v osmém měsíci těhotenství a místo obvyklých 56 kg má 70 kg, takže se do toho nevejde a rozprodává co může za pár korun 🙂
 
Dneska mi žena řekla, že simuluju, že jsem nemocná. Měla bych jít do práce a tahat s těma mýma ručičkama 50kilové bedny. Prý jsem se hodila marod a nic mi není. A pak z ní vylezlo, že během měsíce musí zaplatit deset tisíc za rovnátka. Půjde totiž v září na plastiku čelisti, aby prý byla hezčí. Mě se líbí takhle, ale ona to chce. To je peněz zrovna teď! Nejlepší je, že já jsem jí nikdy nic nevyčítala. Ale ona se o to přihlásí vždycky sama. Začne o tom mluvit a dospěje k závěru, že jí to vyčítám. A já pak jenom koukám, co si to zase vsugerovala.
 
Přišla jsem ještě na jednu věc, co se vztahů týče. Štěstí jsou peníze! Když je nemáte (myslím opravdu dlouhodobě) a jste v neustálém stresu, jak zaplatit účty, podepíše se to na jakémkoliv vztahu. Pět let bez peněz na nás nechalo své stopy a zničilo vše, co mohlo tak, jako už to udělalo mnohokrát i jinde.
 
Když pět let nemůžete koupit nic navíc, když si pět let nedopřejete nic pro radost (dovolená, nový svetr nebo pořádné boty!), tak jste občas znechucení. To jsou ale materiální hodnoty. Ještě by tu měly být ty duševní… veselé zážitky, výlety, povídání si… Jenže ono to nejde. Zezačátku se snažíte bránit se tomu negativismu a také to jde, ale jak vás to postupně pohlcuje, tak jste najednou v tom a je to v pr….
 
Ale vzhůru ke světlým zítřkům 😉
 
Ty vlasy rostou tak pomalu!!! 🙂 Teď vypadám spíš jako kdybych potřebovala ostříhat, než aby se s těmi vlasy dalo něco hezkého vytvořit… ale už pokukuju po účesech… a taky si musím rozmyslet, jestli budu přírodní brunetka nebo blondýnka přeciiii! :))
 
Jo a rýsuje se mi nová práce – fakturantka.
Jenže… problém s pracovní dobou.
Měla bych volno jen odpoledne a víkendy, což znamená (než se asi odstěhuju?), že nebude čas na Terezu… 🙁 Něco jiného by bylo, kdybych bydlela sama… možná… protože manželka říkala, že budu mít dcerku na víkendy… už zase všechno organizuje sama…

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.