otєrєzє.cz

Stupeň nejvyšší přirozenosti (Den 13)

Neděle, 7.6.2015, Den 13
15:41
 
Nechce se mi vytahovat notebook (je příliš těžký a horký), kéž bych měla tablet. Takže budu psát z mobilu a tedy krátce.
 
Když jsem dnes ležela na vyšetřovně, uvědomila jsem si jednu hezkou věc.
Mám pocit, že mám pipi už od narození. Jakoby tam ani nikdy nic jiného nebylo. Tak rychle se s tím mozek sžil. Možná je to tím, že tam teď má konečně to, co mi celý život tvrdí, že tam je 🙂 Teď už je to správně.
 
Ano, byla jsem ženou i předtím. Ale teprve teď jsem dosáhla nejvyššího stupně přirozenosti. A ten pocit je nepopsatelný. Je to úžasnější, než jsem čekala.
 
Dnes poprvé nejsou teploty ani otok. Ovšem způsob jakým toho dosáhli mě tu poprvé trochu přivodil dost nepříjemné pocity.
Klidně křičte! radila sestřička. A druhá doktorka podotkla: To já bych ho už dávno kopla! (Myslela pana doktora :).
 
Teď se tedy šourám jako babička, ale zítra už bych měla zase chodit normálně.
 
Na oběd jsem přišla později. Shodou okolností i jeden dědeček. Takže jsme tam byli sami.
Ten pán se mnou nastupoval. A nebylo mi vůbec příjemné, jak po mně pořád už od začátku všude pokukuje, pozoruje a říkala jsem si, že mě určitě řeší.
Jenže dnes vešel do jídelny, lehce mě pohladil po ramenu a říká: „Tak co, slečno, už je vám lépe? Já si vás všiml už u příjmu. Říkal jsem si, taková mladá holka a je tady.“
🙂 pookřála jsem a uvědomila jsem si, že já, nejošklivější, jak jen mohu být, se mu líbím. 🙂 A začali jsme si povídat, což bylo hezké. Asi jsem už doopravdy ženská! 🙂
 
Na pokoj mi dali milou mladou slečnu, co jde zítra na operaci nadledvin. Tak už se tu necítím tak sama.
I Tomovi v německé nemocnici už je lépe, tak pořád čekám, kam mi ho převezou.
 
Před 14 dny se tu žádná moje operace neodehrála. Já jsem přeci ženou už od narození… Však takto se k tomu staví i naše úřady, které mi vystaví rodný list zpětně.
Jsem tím pádem ale moc šťastnou ženou. A své ženství budu si užívat i chránit, jak nejlépe dovedu.

23 Comments

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.