otєrєzє.cz

Překážky

Proč je pořád taková?
Proč se pořád zlobí?
Proč mi pořád nevěří?
Proč mi pořád něco vyčítá?
 
Je to pořád stejné. Nezměnila se ani trošku. Žádné city, žádné pochopení, absolutně nulová důvěra, jen zloba a touha mít už vše „za sebou“. Snažím se co to jde, ale nevěří mi vůbec nic. Nenaléhám na ní, neříkám jí, jak mi chybí, dělám že je mi ukradená… Nerozumím tomu. Teď už tomu nerozumím. Takhle se člověk dlouho chovat přeci nedokáže? Nerozumí mi a nechce mi rozumět. Neví, jak mi je a nezajímá jí to. Nevyčítám jí to. Je to její normální reakce.
Nemyslím na ní ve zlém. Jsem trubka. Snesl bych jí modré z nebe. Místo toho bych měl asi bouchnout do stolu. Nevím si rady.
 
Už zase chci utíkat. Pryč. Navždy. A neřešit to.
Už zase tady na tom světě musí člověk nést své břemeno až do skonání.
Další bezesné noci, dokud tuhle druhou noční můru nezabiju…
 
Až se mi podaří koupit její půlku bytu, už mi nebude mít co vyčítat, už bude mít „to své“, už by se měla zase uklidnit, mít radost z maličkostí (?), žít a užívat si života… Kde je ta moje nejmilejší holka na světě, kterou jsem v r. 2000 poznal?
 
Nic nezdržuji, nic neblokuji, nic se nesnažím prodlužovat. Neříkej mi tyhle věci. Nevím, co Ti na to říkat. Hned první den po zkušební době jsem běžel do banky. Jsem tam denně. Denně kontaktuji další a další finanční společnosti, které mi mohou pomoci. Nechceš čekat ani minutu, zlobíš se, nezajímá Tě, že mi celou částku dají až za tři měsíce úplně v pohodě a bez problémů. Chceš to teď hned. Musím ukecat, uplatit (nebo co vlastně???) odhadce nemovitostí. Ceny bytů klesly tak, že nemám šanci se odhadem dostat na cenu, kterou chceš.
Je to jakobych jednal s mafií. Je stejně neústupná a taky jí nezajímá, kdy kde co – a chtějí to teď hned.
 
Aspoň že jsou ještě lidé, kteří se mi snaží pomoct. Musím pochválit ČSOB. To co tam umí, v ČS nejde.
 
Proč prostě nemůžu přijít, říct že chci hypotéku a dostat jí? Proč to není jednoduché? Proč tam musí pořád být nějaké překážky? Proč pořád někde musí být nějaké překážky a vznikat nové a nové??? Kdo je tam pořád hází?????

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.