otєrєzє.cz

Testosteron do nosu

Možná jste tu zprávu taky někde zaregistrovali.
Né, to není nový způsob léčby FtM 🙂 I když by to vlastně taky mělo na něco působit.
 
Slyšela jsem tuhle zprávu v rádiu během dne jen tak letmo, ale první, co jsem si řekla bylo: fuuj, testosteron nechciii!
Jenže i ženy mají v těle malé množství testosteronu, které tam není jen tak pro legraci 🙂
 
 
Nosní krém s testosteronem slibuje ženám spolehlivé dosažení orgasmu.
Ženy se už brzy dočkají nového léku na poruchu dosažení orgasmu. Přípravek – nosní krém – obsahuje testosteron a po úspěšných klinických testech slibuje dosažení vyvrcholení při souloži a dokonce mnohonásobné orgasmy. Přípravek Tefina je podle společnosti Trimel Pharmaceuticals Corporation „bezpečný a účinný“.

 

Mužský pohlavní hormon testosteron tvoří v malém množství i ženské tělo. Když však téměř chybí, žena trpí ztrátou libida a poruchou dosažení orgasmu. Podávání testosteronu v malém množství může problém se vzrušením, chutí na sex a dosažením orgasmu vyřešit.

Klinické testy byly provedeny na 253 ženách z USA, Kanady a Austrálie. Dostávaly lék se třemi různými dávkami testosteronu nebo placebo po dobu tří měsíců.

Skupina užívající placebo měla během testovaného období 1,7 orgasmu v průměru, skupina užívající krém 2,3 orgasmu. Ani po třech měsících užívání přípravku se nedostavily nežádoucí účinky.

„Porucha dosažení orgasmu je druhým nejčastějším sexuálním problémem u žen. V průměru trpí touto poruchou každá pátá žena, čtvrtina z nich zažívá kvůli tomu psychický stres,“ tvrdí doktorka Sheryl Kingsbergová, která pracovala na klinickém testování přípravku. Kingsbergová pracuje jako profesorka na oddělení reprodukční biologie a psychiatrie při Case Western Reserve University v Clevelandu ve státě Ohio.

 
 
A přidám zase jeden takový hezký zážitek (zatím ne s ženským orgasmem díky namazanému nosu).
Musela jsem na poštu s balíkama. Byl takový vichr, že mi ulétl hromadný podací lístek, který jsem pak honila po parkovišti – snažila jsem se za ním běžet žensky, měla jsem balerínky na klínku a tak to šlo skoro samo 🙂 Bohužel se nenašel žádný zachránce mého lístku, kterému bych pak byla ochotná i poděkovat a dozvědět se, kde bydlí, že staví dům, že rád chodí do přírody… 🙂
 
Na poštu jsem šla taky proto, že jsem měla doporučený dopis na staré jméno. Nic jsem nečekala, ale přesto jsem byla zvědavá, jestli mi ho dají, protože je to tak 3 měsíce, co mi přišel poslední dopis na staré klučičí jméno.
 
Pošťačka za přepážkou mě zná. Ví, že teď všude uvádím Terezu a taky, že za rok budu mít tohle jméno v občance.
Dala jsem jí oznámení o uložení zásilky a už se smála, protože si myslela, že nemám už žádný doklad na staré jméno.
Ale já ho mám 🙂
Cestovní pas.
 
Tak si ho vzala a když nalistovala stranu s údaji a fotkou řekla, že mi dopis nemůže vydat 🙂
Protože na té fotce prý nejsem já 🙂
Jupíí 🙂
Pak ale zamhouřila oči a řekla, že správně by mi to neměla vydat, ale že ví, jak to se mnou je, tak mi to dá.
 
Došlo mi, že schovat si pas se starou klučičí fotkou jen proto, abychom si mohly vyzvedávat zásilky na staré jméno, je časem úplně zbytečné.
Být tam nějaká nová pošťačka, tak mi to nedá.
 
Což mě samozřejmě nesmírně potěšilo!
Bylo mi úplně jedno, jestli mi ten dopis dá nebo ne. Užívala jsem si ten pocit, že na klučičí fotce v pase nejsem já 😀
 
Ten dopis byl nakonec otravný dopis pojišťovny, ale i když mě vyzýval k zaplacení, měla jsem z něj šílenou radost 😀
 
Vyšla jsem ven a zrovna šel proti mě s mamkou můj bývalý spolužák ze ZŠ.
Ze zvyku jsem ho chtěla pozdravit, ale včas jsem se zabrzdila a čekala, co bude 🙂
Koukal na mě, já na něho, prošel kolem mě a … nic 🙂
 
Chichi.
 
Bohužel u všech lidí, kteří mě dobře znají, to takhle zatím nefunguje.
Chtělo by to ty dlouhé vlasy.
 
 
Čeká mě krásný víkend s Kačenkou.
Poprvé si jí jdu vyzvednout v dámském přímo ve školce. Od 7.4. jsem si jí totiž ve školce ještě nevyzvedávala, moje ex se snažila, abych se tam v dámském neobjevila a tak jí vyzvedávala přede mnou a já pak šla pro ní domů. (Doplňuji druhý den ráno: Přišla mi sms od mé ex, že si mám Kačenku vyzvednout zase u nich doma, takže do školky už se Tereza nikdy nepodívá.)
 
Končí školní rok a Kačenka jde od září do školy, takže tohle bude vůbec můj první a současně poslední ženský vstup do její mateřské školky 🙂
Tchýně a švagrová, která tam ale pracuje, s tím nemají nejmenší problém. To jen moje ex.
Třeba vymyslí zase způsob, jak to udělat, abych jí zítra nevyzvedávala ve školce, ale někde jinde.
 
Na začátku září se půjdu na mojí Kačenku podívat do školy a popovídat si s její paní učitelkou, abych jí vysvětlila, kdo jsem a aby Kačenku bránila, kdyby jí chtěl někdo ubližovat.
 
A hned po školce jdeme s Kačenkou na opékání buřtíků u příležitosti otevření nějaké části cyklostezky.
To znamená spousta lidí 🙂
A to já teď miluju 🙂
I přesto, že mi Kačenka říká (a smí říkat) pořád táto.
Tolik jí miluju, že je mi to jedno, i když cítím, že mezi lidmi komplet v dámském je to pro mě občas složité, ale ona je na prvním místě a pak až jsem já.
 
 
A nakonec sem dám ještě takovou hezkou autentickou statistiku, co muže přitahuje na ženách.
Moc se mi ty odpovědi mužů líbily a když si je tak čtu, tak zjišťuji, že okouzlit muže vlastně není vůbec až tak těžké 🙂
 
Muži jsou… komplikovaní. Někteří šílí, když kolem nich projde okouzlující blondýnka, jiní mají zase slabost pro zrzky. Každého muže zkrátka vzrušuje něco jiného, stejně jako každá žena má slabost pro jiné chlapíky. Některou vzrušují svalovci, jinou zas „nedostupní“ intelektuálové.

 

Na Facebooku magazínu Men´s Health se redaktoři ptali mužů, co na ženách „dostává“ právě je! Možná budete překvapené (a možná se vám uleví), když si přečtete, jak snadné je některé muže okouzlit!

„XXXL tričko a pod ním žádné spodní prádlo, nebo chybějící podprsenka!“ -Roel

„Obyčejné letní šaty na ramínka, to je pro mně šíleně sexy!“ -Wayne

„Fit ženy sportovního typu mě pokaždé dostanou! Pro mně není nic lepšího, než vidět ženu běhat, nebo posilovat ve fitku. Když dělá třeba kliky, opravdu z ní nemůžu spustit oči! Miluju tu podívanou!“ -Joseph

„Ženy v oblečení na tenis. Sukýnka a tílko. Možná to bude tak trochu můj tajný fetiš…“ -Jon

„Široké sportovní šortky na basketbal a k tomu úzké uplé tílko.“ -Bobby

„Její vůně. Pokud má nějakou specifickou příjemnou vůni, kterou používá každý den a patří k ní, totálně mě vzruší jen to, když projde kolem. Pak ji chci víc a víc…“ -Jacob

„Když je zpocená… Hned mě napadají hříšné myšlenky!“ -Phil

„Vzrušují mě ženy s dlouhými vlasy.“ -JR

„Atraktivní žena bez nánosu make-upu v akci – miluju dívat se, jak zahradničí, spravuje něco v autě, sekačkou zkracuje trávník, natírá plot a tak dále. To je pro mně opravdu sexy!“ -Lance

„Jednou jsme byli s partou na paintballu a rozdělili jsme se na dva týmy. Ona byla proti mně a střílela po mně. Po akci jsme si dali kafe a povídali si o paintballu. Byla šíleně nadšená a to mě dostalo! Je vážně atraktivní, když žena mluví o něčem, co ji baví a naplňuje! Už rok jsme spolu!“ -Ray

„Ženy s brýlemi.“ -Alex

„Ušní lalůčky…“ -Tamie

„Jednou jsem pozoroval ženu sedící samotnou u stolu v restauraci. Užívala si svou večeři a opravdu si ji vychutnávala. Bylo to neskutečně sexy! Mimochodem… Jedla nudlovou polévku!“ -Justin

„Tetování.“ -Michael

„Když seděla sama v rohu a četla si knížku… na oslavě narozenin našeho kamaráda!“ -Rene

„Takové ty malé „chmýřovité“ vlásky na krku, když má udělaný culík!“ -Kevin

„Klíční kosti.“ -Stuart

„Kdysi jsem miloval holku, která pokaždé potom, co si kýchla hlasitě nadávala. Bylo to tak roztomilé!“ -Alan

Možná vám některé z těchto tajných zpovědí připadají trochu zvláštní, ale na druhou stranu je skvělé vědět, že muže vzrušují věci, které běžně děláte! Hlavní je vědět, co vzrušuje právě toho vašeho!

 
 
Však já to jednou zjistím 🙂

11 Comments

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.