otєrєzє.cz

Pozvánka pouze pro muže

Den po obdržení rozhodnutí z komise jsem dostala na mé staré dnes už neexistující jméno reklamní dopis.
Hned jak jsem ho rozbalila, fakt jsem se pobavila, protože šlo o pozvánku pouze pro muže!
Kdysi jsem měla rozepsaný zajímavý článek o tom, jak klesá hladina testosteronu u mužů a jak se ve světě rapidně zvyšuje množství předepsaného testosteronu nikoliv pro FtM, ale pro biologické muže. Článek jsem nedopsala, protože jsem ztratila pointu 🙂
 
V dnešním informačním letáku se píše:
Věděli jste, že hladina testosteronu klesá každý rok o 1 %, a to u všech mužů již od 30 let?
Testosteron je pro Vás, jako muže, vůbec nejdůležitější hormon.
Testosteron udržuje Vaše svaly vyrýsované a pomáhá jejich obnově. Hladina testosteronu rovněž ovlivňuje Vaši smyslnost, výkonnost a mužnou sílu. Testosteron je zkrátka důležitý pro to, abyste se stále cítil jako MUŽ.
(Pobavilo mě, jak důležité je, abych se stále cítila jako muž a jak je testosteron pro mě ten nejdůležitější hormon :). Nenávidím ho! Ale nenávidím ho na sobě, zatímco na mužích se mi líbí… Muži mají testosteron, svaly, penis. Tedy něco, co ženy obvykle nemají. 🙂
 
Zažijte i vy pocit, který s sebou přináší ProMan Plus. Vy i Vaše partnerka budete určitě spokojení. Dopřejte si více energie a touhy s tímto přírodním receptem. ProMan Plus je zkrátka doporučován všem mužům!
 
Takže jsem všechny ty papíry vložila zase zpátky do obálky a těším se, až je ukážu Tomovi, jakmile se mi vrátí 🙂 Ne že by se potřeboval cítit víc jako muž nebo ne že by potřeboval více energie a touhy. Zrovna u něj bude testosteron na velmi vysoké hladině podle toho, jak se ke mě chová. Ale nedávno se zajímal o to, jaký má vliv testosteron na svaly a zda existují nějaké přírodní preparáty. Třeba pak bude on i jeho partnerka určitě spokojená 😉
 
O pozvánku pro muže tedy zájem opravdu nemám, ale smutná nejsem, protože jsem včera dostala z ministerstva teprve tu opravdovou a nejkrásnější pozvánku pro ženy :).
 
 
Včera mi mamka říkala, že k sousedce (kterou mám moc ráda) jezdívá občas její syn. Je to slavný spisovatel z Prahy, který má náš kraj rád a občas se tu objeví i s dětmi (o jeho dcerce jsem tu kdysi dávno psala a přála si s ní aspoň jednou promluvit, protože dlouhodobě odmítá holčičí oblečení i své ženské jméno, ale všichni její trápení ignorují, přitom ona vysílá do světa jasné signály. Ty největší, jaké může malé dítě ztracené samo v sobě do světa vyslat a nejradši bych pomohla všem takovým dětem na celém světě.)
Tehdy jsem ještě nebyla vysvobozená a tak když mě pan spisovatel uviděl prohlásil, proč jsem tak smutná (tehdy smutný). Myslela jsem si, že tak smutně přeci nevypadám, že se mi daří skrývat ten stres, ten stísněný pocit, to zoufalství, které se dralo ven každou vteřinu během celého dne. Ale není to tak. Nedá se to skrýt.
 
Teď už vím, že to poznat je. Vidím to na tváři každého takového člověka, který ač se snaží být šťastný nebo veselý, tak prostě není. Ani nemůže být. Je to stav přežívání a bez vysvobození se nic nezmění.
Ten smutný výraz jsem viděla na zakletých holkách mockrát. Na fotkách s partnerkou, na fotkách z plesu, na fotkách z veselé rodinné oslavy, při návštěvách u mě. I když prožívaly určitý druh štěstí (např. se svými dětmi), pořád na nich byl poznat ten smutný výraz… Takový člověk se ho totiž nemůže jen tak zbavit! Není ani potřeba být výjimečný pozorovatel, aby se ho nedalo nevšimnout.
Každou princeznu, která je zakletá, může její smutek opustit jen když se něco stane.
Byl to tak obrovský těžký balvan, kterého jsem se zbavila. Nechápu, jak jsem s tím skrýváním mohla vůbec žít.
Moc bych si přála, abych už nemusela potkávat tyhle smutné tváře.

183 Comments

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.