otєrєzє.cz

Ráno po statistickém večeru

Do dvou v noci se tu zabývám 990 profily jiných žen, aby mě můj milý zatracený mozek potom odměnil opakovanými sny o manželce. Bohužel krásnými, jako vždy. Nemůže vymyslet něco, co by mi to usnadnilo (třeba že se na ní naštvu apod.)?
Během těch snů zjišťuji (protože to pár vteřin po procitnutí ještě vydrží), že „to ze mě spadlo“. Pocit, který už neznám. Manželka se vrátila, řekla, že to zkusíme atd. atd. A do toho ještě v dalším snu erotika o ní a pak mějte krásnou neděli :/
 
Jdu to sem napsat, abych si ulevil a vyskočí na mě článek: Děti mého muže mě nenávidí
 
No číst to ani nemusíte, protože všichni víme, jak to je těžké a jak to asi dopadlo. Ty děti novou „mámu“ přijaly až po 10 letech (to už byly dospělé a měly svůj život).
 
A hned pod tím: V porodnici mi manžel oznámil, že je gay
 
Nikdo to nemá jednoduché.
 
Buď si budete vážit vašeho vztahu (pokud nějaký máte) a uvědomíte si, že pokud je tam nuda, je to vlastně ještě pořád ta dobrá varianta, se kterou se dá něco dělat, nebo se na nudu vykašlete a můžete prožívat něco jako my… To je potom ten správný adrenalin. Garantuju vám, že je po nudě!
 
Jo a ještě něco.
Když vám vezmou dítě, podle mě se s tím nemůžete smířit nikdy.
Dítě, se kterým jste si denně hráli, koupali ho, vymýšleli výlety, hry, utíkali každý den kvůli němu z práce domů a najednou tu není… To si můžete říkat co chcete, přesvědčovat se o čemkoliv, začínat jakýkoliv nový vztah, ale tohle už vás bude strašit po nocích celý život…
 
Jdu odstrojit stromeček.
Tak jsem ty Vánoce nějak přežil. A teď přežít výročí seznámení (9.2.) – to loňské jsme si ještě navzájem něco dali a vzpomněli si oba – ještě 9.2. se to dalo zachránit!, narozeniny dcerky, Velikonoce (1.4.), manželky narozeniny, výročí svatby a už zase Vánoce…
Jo jo, minulosti se nezbavíš…
 
—————————————–
10:59
Tak mi odepsala první slečna… nevšiml jsem si bohužel, že má v ikoně profilu list marihuany :/ Ale odpověď byla jinak moc milá. Možná až moc, že jsem to nečekal. Tak jsem jí zase mile odpověděl a na konec připsal otázku, jestli kouří (protože to tam nemá uvedené, což podle mě znamená, že ano).
A do toho se mi začalo strašně stýskat po Kačence. Už týden jsem jí neviděl a manželka mi teď odepsala, že mi jí dá až v pátek (na celý víkend). Přitom příští týden mám v pondělí, ve středu i v pátek jen do 14 h. a mohl bych jí vyzvednout ve školce. Ale hold by v tom neměla řád! :/ Blbost.
 
19:01
Tak nic. Ta slečna je kuřačka. I když hezká, ale to je tak všechno. Někdy to poznáte už z první věty, že to není ono…
 
Aspoň to nemusím řešit.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.