otєrєzє.cz

Nečekanost a spontánnost

Některé lidi, které potkáte a zjistíte, že jste naladění na stejnou vlnu, Vám mohou za pár let připravit moc milá překvapení! 🙂 A to je jedna z věcí, která se mi na životě líbí. Ta nečekanost, spontánnost a bezprostřednost některých okamžiků. Je na nás, jak s nimi naložíme. Tak přece nebudu sedět doma! 🙂
 
Už jsem pochopil Simču z Teplic, která tak ráda jezdí na koncerty a všechny možné kulturní akce. Během nich totiž zapomínáte, že jste sami a vychutnáváte si tu sladkou přítomnost, která vám je jako jediná schopná dát klid. A úplně nejlepší jsou ty akce nečekané a neplánované.
 
A proto zítra vyrážím na zakončení Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech.
 
 
Protože je tam hezky, protože jsou tam lidé, protože je léto, protože je tam úžasná atmosféra, protože jsem to neplánoval 🙂 a vždycky jsem se tam chtěl mezi ty filmové fanoušky podívat. A taky proto, že nemám Kačenku, i když jsem moc aspoň na jeden den chtěl a jsem tu pořád sám…
 
Moc se těším na Kačku z Prahy, se kterou se tak potkám. To ona v tom má prsty. Kačka je vysloveně kamarádka Terezy z minulosti 🙂 Ale jede za ní Tom.
Děkuju ti! (Nebo vlastně tvojí mamince, když s tebou nejela, i když jste měly dvoje lístky 🙂 Jupííí! Copak jde takové milé pozvání odmítnout?
 
 
 
Nejradši bych těch 160 km absolvoval ještě teď večer, když musíš do kina s dvěma lístky sama…

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.