otєrєzє.cz

Radování

Jsou věci, které si už musím nechávat jen pro sebe, ale způsobují mi takovou radost, že si jí tu chci navždy uchovat. Takže tenhle článek si píšu tak trochu pro sebe a z pohledu kohokoliv jiného je naprosto zbytečný.
 
Tolik se těším na ples a na další podobné akce a kulturní zážitky, které mě ještě v blízké době čekají. Jsou něčím, co si teprve teď můžu vychutnat naplno nepřiškrcená v kravatě, ale svobodná v přiléhavých šatech a třpytivých náušnicích.
K dokonalosti tak tomu chybí jen jediné – rámě nějakého milého pánského doprovodu. Ale to mi teď radost zkazit opravdu nemůže. Jsou tu přeci ještě kamarádky.
 
Jedny šaty jsem si před chvílí přinesla od mé sestry, která zjistila, že už jí ty její nejsou a když jsem si je zkusila, byla jsem v sedmém nebi! Ale čeká mě nákup ještě jedněch – kratších. 🙂
 
Od začátku roku už na tenhle blog nechci (a nebudu) nahrávat fotky, takže se nemůžu pochlubit fotografií (samozřejmě jsem se v nich nechala hned vyfotit). Tak ji možná vložím jen tam, kde vidět být mohu a tady si ty šaty aspoň popíšu:
 
Zjistila jsem, jak neuvěřitelně krásně se za 11 měsíců HRT vymodeloval můj pas a celá postava. 🙂 Já to prostě říct musím, protože jsem si doma musela zakřičet radostí z toho všeho. Některé šaty dokáží postavu tak podtrhnout! Až mně to překvapilo. Nemohla jsem se v zrcadle těch šatů vynadívat. Jsou dlouhé černé upnuté (velmi přiléhavé), mají vzadu rozparek a jsou bez rukávů, takže s ramínky. Co se mi v nich ještě líbilo kromě postavy, byla prsa 🙂 Jak bych se mohla neradovat?
 
A tohle mé těšení se z šatů znásobuje ještě těšení se na ples, na zase jiné šaty, na nový účes, protože se blíží i má první pořádná návštěva kadeřnice a také blížící se konec procesu téhle intenzivní přeměny, což znamená také konec ježdění do Prahy každý měsíc a do celé téhle skládačky už brzy vložím ten poslední dílek.
 
Jelikož tu radost nemám stále s kým sdílet, musíte to tu se mnou vytrpět vy 🙂
 
A až si tenhle článek jednou třeba za pět let přečtu, moc ráda si zavzpomínám na všechny ty překážky, za které moc děkuji, protože jsem díky nim lepší.
 

63 Comments

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.