otєrєzє.cz

Jste dost chlap?

Jedna z možností, jak zjistit, že člověk není muž je zjistit, že se jako muž nechová. (Což je logické, tak proč tu o tom píšu?)
I když nejde všechny muže házet do jednoho pytle, každý si v takových charakteristikách najde něco svého. Nemusí znamenat, že pokud se muž nechová jako následující níže popsaní muži, že není muž. Není pouze typický muž. Je tak nějak více woman-friendly. Anebo je žena 🙂

 

Včera jsem si instalovala do mobilu jednu takovou aplikaci, co mi vždycky náhodně nabídne jeden článek k přečtení, až se zase někdy budu nudit v čekárně u doktora. Už byla noc, já nemohla usnout a vyskočil na mě následující text, který mě tak rozesmál, že jsem nemohla usnout už vůbec.

Až doteď jsem neměla tušení, že existuje server s názvem prochlapy.cz, ze kterého mi byl tenhle článek podstrčen.

(Ten článek psal chlap a je to na tom hodně poznat, takže je to „trochu“ drsné, až moc chlapské. Pikantnost tomu celému dodávají ještě reakce žen na dané téma, které mi mluví z duše :). Vždycky jsem za tyhle názory bývávala kritizována (chlapama), že nejsem dost chlap. No nejsem, no. 🙂
 

7 věcí, které muže baví a ženy je nenávidí. Jste dost chlap?

Podstatný rozdíl mezi muži a ženami? Taky tu svoji prudíte těmito sedmi činnostmi? Pak máte koule na správným místě!
Ženský furt camrají, že chlap jako takový je tvor poměrně náročný, složitý a nevyzpytatelný. Je vidět, že toho o nás nevědí téměř vůbec nic. Aspoň některé z nich. Vždyť už dávno platí, že některé věci my milujeme, zatímco ony je nenávidí. Zvlášť v těchto sedmi oblastech není pochyb o tom, že mužský a ženský svět není jedna žumpa. Co nás baví a co budeme dělat do posledního dechu?

1. Sedět pevně a dlouho na hajzlu

Pocit uvolnění, nekonečného klidu a samoty, kterou narušuje pouze šustivý zvuk otáčení stránek časopisu auto a moto (anebo pornáče). Tuhle nirvánu žádná ženská nemůže a ani nechce pochopit. Což je na jednu stranu dobře, páč my to milujeme – a čím víc smradu, tím delší a hlubší klid.
Edita (23): „Tyhle rituály fakt nesnáším. Ten můj vysedává na hajzlu dvakrát denně. Pokaždý si tam vezme česák, zablokuje wécéčko na minimálně půl hodiny, a co víc, další hodinu na něj nikdo nemůže, protože by se zadusil smradem. Co pak mám říkat kámoškám, který k nám přijdou na návštěvu? Že mají chodit na malou do vany?“ No vidíš. Kde je otázka, tam je i odpověď.

2. Mastit gamesy

Karel Zich v jedné ze svých vykopávek z roku, kdy černý uhlí bylo teprve šedý, zpívá: „Je to paráda lehnout si na záda a číst si s rukou za hlavou usínat s představou, že jsem čísi. Je to paráda s nikým se nehádat a číst knížku…“ O knížce Kája zpívá jenom proto, že v tý době nefrčely počítačový hry. Dneska je normální a ohromě uklidňující někomu to v gamese nandat, krást auta, ponižovat, ničit, bořit, zabíjet… a vůbec dělat ty věci, který si člověk v normálním životě nemůže dovolit. Co je na tom, proboha?
Márcí (27): „Hry? Zbytečná ztráta času, který by chlapi měli věnovat úplně jiným věcem. Třeba pomoci s domácností.“ Tak určitě…

3. Přitahovat si ženskou hlavu

Orál je prostě orál. Máloco ho překoná. A kdo má sílu ovládat se, nedávat ruce za ženskou hlavu a nepřitahovat si ji víc k brabcovi? To prostě nejde. Zvlášť když je to tak smyslný a ješitně nadřazený gesto. Jenže druhá strana nějak ne a ne to pochopit. Divný…
Petra (18): „Když tohle chlap u sexu udělá, nejradši bych mu ho ukousla a nacpala do krku, aby věděl, jaký to je.“

4. Močit v přírodě

No co, co, co…? Močení v přírodě je prastarý rituál, který s tím, že je poblíž záchod, naprosto nesouvisí. Je to akt svobody a vzpomínka na dobu, kdy ještě neexistovaly zbytečnosti jako parfémované mýdlo s růží. A člověk to dělá o to radši, když ví, že to ženský prudí.
Kamča (32): „To bych zešílela. Pokaždý, když grilujeme u sousedů, tak ten můj zajde za roh a pomočí mu plot. Na otázku, proč si nedojde na záchod, odpovídá, že ‚takhle my to prostě děláme‘. Fajn, ale podle mě je to vrchol lenosti a známka nedostatečných hygienických návyků. Vždyť už jste někdy viděli, aby si muž po močení v přírodě umyl ruce? Úplně mě to vytáčí!“ Však to je dobře, ne?

5. Drbat se na koulích

Varlat se mohou dotýkat jen dvě osoby. Vy a ona. Jenže jí se do toho nechce, takže vám nezbývá nic jiného, než situaci vzít do vlastních rukou. Péro totiž není to jediné, co si zaslouží péči! A taky správně a důkladné podrbání odplavuje každodenní stres. Tečka.
Lída (26): „Brácha, táta, přítel. Dělají to všichni, ale zvyknout se na to nedá.“ No tak si nezvykej, jen to přijmi, holka…

6. Provokativně vtipkovat

Muž, který používá hloupé (tak to nazývají ženy) vtipy, přesně ví, že to jeho holka nemá ráda. A dělá to proto, že ho jeho partnerka utlačuje a zotročuje. Taková pomsta pobaví prostě vždycky!
Markéta (29): „V hospodě ať si každý říká, co chce. Ale doma? Trochu taktu, prosím. Tuhle mi partner řekl, ať si hlavně zavřu kohoutek, protože zase pouštím červenou. Kolikrát nevím, co ty jeho trapný vtípky mají znamenat.“

7. Uhánět autem

I když nikam nespěcháme, ženeme se, předjíždíme, uháníme a chceme být rychlejší a rychlejší. Protože prostě chceme být nejlepší. Je to hra, sport, adrenalin i odreagování. A bylo by to mnohem lepší, kdyby ženský na místech spolujezdce tolik nepištěly. Kdo má poslouchat ty rádoby mravokárcovská pokárání?
Jiřka (34): „Když si za volant sedne manžel, přijde mi, jako když dosedne na trůn. Najednou má moc. Chce ukázat, co v něm je. Je to tak trapný, takhle si mastit ego.“ No je, no, ale když holt nedosáhnete docenění, ocenění a chvály doma, musíte si to nějak napravit tam venku. A to je právě to, co táááááák baví. No ne?
 
 
 
To je šílený článek. Přiznávám, že takový bych nikdy nebyla schopná napsat. Snad proto se sem hodí. Jak propastně se v některých věcech může muž a žena lišit. A to jsou oba z jednoho biologického základu. Že by na tu změnu měl až takový vliv gen SRY a posléze testosteron? Žádný jiný důvod mě nenapadá.
 
Nebudu komentovat ani jeden odstavec, ačkoli mám ke každému co říct, ale vesměs bych se shodovala s tím, co za mě řekly ty slečny 🙂
 
Akorát mě tak nějak napadá poznámka: Ale stejně je milujeme 🙂 Ale milovat budu i chlapa, který takovým chlapem popsaným výše nebude, bude-li to chlap. 🙂 Mužství bych totiž doporučovala prokazovat i jinými způsoby, než těmi uvedenými výše.
 
 
 
„Ne že mě upustíš!“
„Ty dnes ale škrábeš!“
„Děkuju ti, že jsi pro mě přijel.“
„Ty ponožky pod postelí chceš vyprat?“
„Tolik dříví? Počkej, namažu ti ty ruce.“
„Jé, už mi zase svítí ten rozbitý blinkr!“
„A fakt ti není zima, když jsi dal tu bundu mně?“
„Vážně sis ten prstýnek od svatby nesundal, dědo?“
„No ne, ty jsi stihl složit tu skříň za víkend?“ 🙂
„A vyhráli jsme aspoň? Že jste u souseda tak řvali.“
„Jsi hodný, že jsi mě vzal na tu auto-moto výstavu.“
„To jsi hodný, žes mi pomohl s tím příšerným kufrem.“
„A to jste sáňkovali v potoce, že máte všecko mokré?“
„Jak jsi mi vyloupal ty vlašáky, když nemáme louskáček?“
„Tady máš čaj s medem a ještě ti přinesu sprej do nosu, ty můj marode!“
„Kačenka je ve svém živlu, když jí nosíš půlku výletu takhle na ramenou.“
„Tys vstával ve čtyři ráno, abys mi stihl udělat mé oblíbené palačinky k snídani?“
„Byla tu ta babička od vedle a děkovala mi za ten odhrabaný sníh. Nevíš o tom něco?“
„Miláčku pojď už si lehnout. Malá ti usnula v náruči, jak tu s ní už hodinu chodíš.“
„Už jsem u tebe. Neboj se.“
„Vezmeš si mě?“
 
 
 
 
Tak. A s psaním článků kdykoliv mě to napadne nebo mám něco na srdci je konec zvonec.
Někdo ty složenky zaplatit musí, takže se jde do práce…
Sbohem, volný čase. Je čas se s tebou rozloučit.
Milovala jsem tě. 🙂
 

3 Comments

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.