otєrєzє.cz

Modrá realita

 
Díval jsem se, kdy jsem začínal psát tenhle blog a začal tak tím pomalu přicházet o všechno, co jsem miloval. Bylo to 25.3.2012. Když si to zpětně čtu, nechápu se. Nerozumím si. To jsem nemohl být já, kdo tenhle blog psal!!! Přeskočilo mi???
 
A narazil jsem tam taky na graf, kde jsem si tak bláhově myslel, jak je má budoucnost růžová…
 
Napadlo mě vedle toho prvního grafu postavit dnes REALITU po roce…
 
A vůbec není ani tak krásně modrá, jako v tom grafu.
Je hnusně černá.
 
 
Až mě jednou vezmeš za ruku, tenhle blog, který mě už jako jediný pojí s minulostí, kterou bych raději neprožil, smažu a s ním se všechno ponoří do hlubin zapomnění. Všechno už bude jiné. Ale tuhle šanci už nepromarním.
 
Jsme už oba jinde.
Ale to je právě dobře…

2 Comments

  • Nicolle

    Jestli existuje bůh, pak je to zmrd. Dá ti  na bedra slušnou nálož v podobě transsexuality a když už se konečně odhodláš do toho jít, aby sis splnil to po čem už tak dlouho toužíš a co je zřejmě jednou stejně nevyhnutelné – bum, tu máš – Vezme ti tvoje nejbližší. Přeci to nemůžeš mít tak jednoduchý. A když to nezvládneš a nebudeš chtít tuhle zvrácenou hru hrát dál a tak ji ukončíš, ještě tě pošle do pekla kde se budeš na věky věků smažit a trpět ne míň, než v životě. Čili, jestli se jednou dozvím, že je, budu první ve frontě na nakopání té jeho vznešené prdele.

  • Black fox

    🙁 Máš hezký blog.. Musí to být pro tebe hrozně těžký – já sám mám podobné problémy, ale jsem mladší.. Je to nespravedlivé, stejně jako sám život.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.