otєrєzє.cz

Jak přestaly být mé vlasy krátké

Jsem na dalším svém vrcholu blaha (jak řekl Tomáš na společném sezení) 🙂
Protože jsem včera zjistila, že mé vlasy už přestaly být krátké a z toho zjištění jsem se málem zbláznila radostí, okamžitě jsem si je upravila tak, že jsem se líbila sama sobě a nasadila vyloženě ženský účes. Namalovala jsem si taky výrazněji oči (ale pořád decentně, ne žádné večerní líčení na ples – prostě než obvykle do práce nosím) a s napětím čekala, jestli si toho dnes někdo všimne. Říkala jsem si, že kdyby aspoň jen jeden člověk, budu šťastná. Navíc jsem si vzala uni svetr, který jsem v práci ještě nikdy neměla.
 
Budu jim to tady dávkovat hezky postupně po malých dávkách. 🙂
 
Jen co jsem vešla, už se na mě vrhla Jíťa: „Jéé ahoj, ty jsi nějaká jiná! No to je krása! Ty máš nějaké jiné vlasy! Vypadá to tak žensky! No to teda koukám…“ 🙂
Ach bože. Ten pocit je nepopsatelný. Je to jako když se vám něco hodně podaří, mozek vás odmění záplavou endorfinů a cítíte se nejsilnější a nejšťastnější v životě. Nebo jako když ležíte v objetí někoho, koho milujete. Máte pocit, že se vznášíte.
 
Další minikrůček za mnou.
Ať si zvykají.
Kratší vlasy už nikdy mít nebudu 🙂
 
A odpoledne hurá na řidičáky + na občanky. Třeba ta fotka na občanku dopadne dneska trošku lépe, než na řidičák, i když jí vyloženě neřeším.
 
Moc hezky by na ouškách vypadaly ty pecky, co jsem nechala doma…
 
Cítím se dnes zase tak žensky!
 
Kdybych neměla všechny holčičí kalhoty někde schválně roztrhlé (protože se mi to líbí, ale nesmí to být moc), tak bych v nich přišla do práce. Musím si co nejdřív pořídit věci do práce. 🙂
 
Hrozně se mi líbí pozorovat reakce okolí, když se na mě dívají 🙂
 
Tak a rychle pracovat 🙂 Asi se dneska uculím.

8 Comments

  • Lucka

    ahojík. zdravím všechny holky a hlavně tebe Terezko, máš tu opravdu spousty zajímavých a poučných věcí.           mám radost i za tebe. ty už nemusíš řešit uni oblečení, však už o tobě všichni ví že jsi holka ´´jak já bych si to užívala´´. nejlepší je léčba šokem, obleč se do práce vyloženě žensky a uvidíš že ti všichni pochválí jak ti to sluší,věř mi.     dnes jsem si upravila delší nehtíky, a nalakovala, taky z toho mám radost, už to potřebovaly.  a reakce   na Anitu, ten seriál neznám, ale hrozně se mě líbí ve vlasech tenké copánky a ruzně upravené, pusobý to velmi něžně a žensky, a protože to nosily i Vikingové, tak to asi bude ono hihi.

  • Majti

    Ahoj, Já myslím že nejdůležitější je, aby jsme se sami cítili dobře, někomu vše slušet nemusí, ale jak zvolíme účes a líbí se Nám i okolí tak to povzbudí.A ještě navíc když si ho vytvoříme sami.A Terezko já třeba do práce s naušnicemi a nalakovanými nehty chodím a to nosím montérky a můžu ti říci že ten šuškot kolem sebe vidím a cítím jenže já prostě tak chodit chci. Každá máme práh odvahy trochu jinde, tak běž do práce oblečená a nalíčená jen podle svého pocitu, a jak se budeš cítit nejlépe.

  • Tereza

    Lucko děkuju 🙂 Vím, jak mě potěší, když vidím nějakou slečnu, které se vyloženě daří a něco se jí povede. Protože je mi jasné, jak úžasně se asi musí cítit… Ale teď se stíhám radovat i ze svých (po)kroků 🙂

  • Lucka

    ahoj. já tě tím chtěla jen povzbudit. hrozně záleží na okolí jak to bere, a jak píšeš, to tvé každou změnu bere pozitivně. tobě náhodou sportovní oblečení podle fotek sluší, a někdy je decentnější oblečení mnohem ženštější než nějaké přehnané. a mohla by si přihodit i nějakou fotečku nového učesu.

  • Majti

    Ty máš alespoň možnost nosit do práce dámské, to už bych chodila, ale u nás bohužel montérky pro dámy nejsou. A víš jak hrozně to vypadá, chlap načesanej na holku, s náušnicemi, namalovanými řasy, a ještě k tomu namalovanými nehty, a to vše v montérkách??? Měla bych ty reakce a pohledy někdy natočit, to by jsi viděla. Proto ti závidím že máš práci v civilu. Jo a já se zařekla že krom montérek prostě na sebe pánské nevemu, mám to vše v krabicích a půjde to z domu.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.