otєrєzє.cz

Nedělní buchty

Teď jsem přišla od mamky a když jsem otevřela dveře bytu, přilétla taková krásná sladká vůně buchet 🙂
Kdopak mi je tu asi upekl? 😉
 
 
No dobře. Snědla jsem první řadu (na fotce už chybí 🙂 a musela jsem to jít vyběhat cestou k mamce, které jsem pár buchet přinesla taky. Makové a povidlové. Tvarohové budou příště. Tak snad si zítra ráno kolegyně a kolega v práci pochutnají jako já 🙂 Dělá mi to takovou radost!!!
 
Cestou domů jsem zase pozorovala holky a ženy a zjistila, jak polovina z nich nechodí jako podle příručky a polovina z nich nemá ženskou postavu, po které tak všechny toužíme, ale že šaty dělají člověka je tedy pravda. A taky vlasy. Bez nich to nepůjde…
 
Teď tu rychle dávám ty moje buchty na blog, abych vás namlsala 🙂 A jdu se rychle ještě domalovat, protože si chci nafotit ty nové kozačky přeci! 🙂 Když se mi povede se nafotit ještě než se setmí (protože v tom mihotavém svitu žárovek se prostě fotit nedá 🙁 a bude se mi to líbit, tak sem tu fotku ještě přidám. (Tohle je jediná cenzura, kterou budu na svém blogu aplikovat :)))
 
Včera jsem si v Kiku koupila zase další tři jednobarevná (ale krásná) trička a samozřejmě jsem si je ještě večer musela zkoušet – a to nejde jen tak ke kalhotkám, to se musí hezky k úzkým kalhotám a ty samozřejmě nešly zase bez kozaček… takže jsem strávila přes hodinu zkoušením u zrcadla a kochala se 🙂
 
A ještě něco mě dnes potěšilo – ráno jsem otočila kalendář na příštích 14 dní a vyskočila tam na mě moc hezká poznámka, na kterou už čekám tři měsíce: „Hanka – Praha“.
 
Jsem tomu už tak nadosah!

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.