otєrєzє.cz

Chlupaté punčocháče

A teď zase tak trošku něco k tématu. Jubilejní letošní 100. článek tohoto blogu 🙂 Tohle se totiž nedá přehlédnout 🙂
A aspoň tu zapadnou ty předchozí články do pozadí.
 
Chlupaté punčocháče mají ženy ochránit před útokem úchylů… (To je asi jediný důvod, který mohl výrobce vůbec vymyslet, aby si to někdo koupil! 🙂 Tedy, napadá mě ale, že jako každá MtF (a určitě i mnoho žen) zbožňuje tuhle vyloženě ženskou záležitost (myslím tu hebkou úžasnou variantu bez chlupů), teď tato varianta zase může pomoci i naopak všem FtM!
 
Zatímco ženy a MtF řeknou: „Fuuuuuj!“, někteří řeknou: „Hurááá!“
 
 
Líbil se mi článek na idnes.cz „Bizarní móda: kabát z chlupů“, kde se píše o tom, že britská potravinářská společnost Arla se rozhodla propagovat nový mléčný nápoj pro muže (co to je??? :). Nechala vyrobit kabát z mužských chlupů z hrudi. Kromě reklamy na nový produkt prý bojuje také proti vyholování hrudníků u britských mužů.
Cena kabátu je 75 tisíc korun, výroba trvala 200 hodin a pracovala na něm čtveřice návrhářů.
 
Více než milion pramenů chlupů pochází z mužských hrudníků. Právě ty byly také důvodem pro tuto reklamu. Jde o protest proti šířícímu se zjemňování britských mužů, kteří si stále častěji vyholují hrudníky.
„Objednali jsme si kabát Man-Fur jako poslední varování pro muže v naší zemi (Británie). Je to způsob, jak jim dodat odvahu, aby se vrátili k hodnotám sebejistého mužného muže minulých let, který by se nonšalantně vysmál do obličeje nepříznivé době a byl hrdý na svou mužnost,“ řekl mluvčí výrobce nápojů Wing-Co. pro magazín The Inquisitr.
 
Podle mě zajímavá akce, ale myslím si, že tenhle jev zjemňování mužů zadržet nejde. Osobně mi zjemňování mužů nevadí. Je ale vidět, že se téma ženskosti a mužnosti bude řešit pořád.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Líbí se chlupatý kabátek? 🙂
 
 
 
Nedalo mi to a vypátral jsem, o který mléčný nápoj pro muže jde:
 
Má vysoký obsah proteinů (o 40 % více než jiné čokoládová mléka), balení je 500ml, stojí 1 GBP (asi 32 Kč) a má prodejní slogan: „Mužné čokoládové mléko pro muže s přídavkem muže.“
Vrrr! 🙂
 
Jak by asi chutnalo „Ženské čokoládové mléko pro ženy s přídavkem ženy“? 🙂
Mňaaau! 🙂
Možná bychom se divili, kolik mužů by si ho kupovalo…

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.