otєrєzє.cz

Bunda z Lidlu

Dneska ráno jsem letěla do Lidlu – mám ho kousek od práce a vždycky si tam kupuju svačinu.
Jak jsem tam vběhla, viděla jsem tam mojí kolegyni – které se vždycky ale nemůžu zbavit, což byl v tuto chvíli problém, protože jsem tam šla cíleně hlavně pro punčochy Jolinesse. Původně jsem chtěla ty, co nejsou skoro na nohách vidět, jsou matné, bez zesílené špičky a mají úpravu proti zatrhnutí – jedny už takové mám a nosím je hlavně večer – tím jak si mě manželka nevšímá, tak si užívám holčičích radostí aspoň takhle po nocích. I když už jsem unavená, tak aspoň nějakou tu radost si udělám.
 
No a tyhle přímo tam neměly, tak jsem koupila podobobné, ale s leskem (ty nosím méně, ale já je unosím :). Jenže ta kolegyně se mnou začla všude chodit, já tam měla teda nákup jídla a k tomu jsem kroužila pořád kolem těch punčoch. Když jsme došly k bundám – mají tam takové moc hezké sportovní bundičky – pro ženy fialové s šedými květy a modré s kruhy a pro muže (jak jinak než) černé se žlutým kouskem látky. Ty černé jsem nechtěla, chtěla bych tu fialovou – s kvítky – je super! Tak si jí jen tak postěžuju, že ta černá se mi nelíbí a ona sama od sebe: „Tak si kup tuhle fialovou ne? Je sice holčičí, ale co! To nebude poznat.“ 🙂 Šokovala mě 🙂 Říkám jí jako otráveně, že tam jsou ale ty šedivý kytky (doslova 🙂 A ona, že to přeci nevadí 🙂
Tak mě přivedla na myšlenku, že bych si jí fakt snad koupila 🙂 Je teda za 349 Kč, ale mě se prostě líbí.
 
Já nemám žádnou holčičí bundu – všechny jsem si musela půjčovat od manželky, ale když jsem šla tehdy před půl rokem naposledy večer ven a chtěla si jí vzít, celý večer byla manželka nějaká naštvaná a divná, tak mi na chodbě řekla, ať už si laskavě konečně nepůjčuji ty její!
 
A bylo to. :/
 
Chci mít svoje věci. To, že to o mně ví je výhoda v tom, že mám teď půlku skříně holčičích věcí a nemusím to skrývat po igelitkách všude možně. To bylo hrozný! Vždycky to vyložit a zase to tam složit, když se manželka blížila z práce domů. Kolikrát jsem ani nestíhala. Nechtěla jsem to ze sebe dávat pryč. To je snad nejhorší moment vždycky – ta přeměna z Terezy do Toma 🙁 Nesnáším jí!!!!!! Nikdy jsem jí nesnášela. (Tu přeměnu.)
 
Ale chtěla bych mít holčičí nejen půlku skříně, ale celou. Víc dámských tílek, kalhotek, podprsenek, víc kalhot, botiček, triček a bundiček! Přála bych si jít konečně nakupovat normálně jako každá holka…

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.