otєrєzє.cz

Změna pohlaví studenta naší školy

Úplnou náhodou jsem minulé pondělí narazila na zajímavou diplomovou práci. Napsala jí paní učitelka Bc. Lenka Hačková z obchodního učiliště v Žamberku.
 
Po přečtení její práce, která ve mě zanechala vážně silný dojem už asi navždycky, jsem jí zkusila napsat přes Facebook s žádostí, zda nemá fotku oné osoby (která je pro mě opravdu svérázná – mám ráda svérázné lidi – a neuvěřitelně cílevědomá) nebo zda-li neví, jak teď vypadá, zda-li má ještě nějaké mužské rysy apod.
 
Paní Hačková je nesmírně milá a zařídila mi kontakt. Mohla jsem si prohlédnout i její (studentky) fotku… Je krásná!!! Mám jí pořád před očima. Směla jsem jí i kontaktovat (protože mám tolik otázek!), ale její profil má nastavený tak, aby ji nikdo sám od sebe nekontaktoval…
 
Je tu moc hezky popsané první setkání s tímto studentem, s jeho odlišností, s jeho chováním (záměrně o ní píšu ještě v mužském rodě, protože v diplomové práci je také tak oslovován). Zajímavá je i jeho minulost a také to, co se stalo. Několik věcí mě v té práci naprosto šokovalo nebo změnilo můj pohled na vnímání sebe sama…
A já říkám: „Dokaž, jak to myslíš vážně a dáme ti šanci!!!“
 
Pokud si tedy chcete přečíst něco zajímavého a možná i poučného, něco ze života, nicméně ne zcela běžného, tak diplomovou práci Bc. Lenky Hačkové si můžete stáhnout zde:

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.