otєrєzє.cz

Budoucí partnerka

Moje budoucí partnerka sice bude mít výhodu, protože půjdu do vztahu s ní poučen z předchozích nezdarů a rozhodně se na všechno budu dívat jinak.
 
Ale na druhou stranu mi je jí líto. Protože to bude ona, kdo bude muset čelit té mé debilní náklonnosti k manželce, které stačí říct jednou „ano“ a budu muset řešit neřešitelnou situaci, které bych se radši zatím vyvaroval.
 
Dneska jsem potkal asi na 30 vteřin v obchodě Aničku, se kterou si výhradně přes sms a maily povídáme o životě po rozchodu s dětmi… Ona je oproti mě o rok napřed. A je to pořád stejné…
Slušelo jí to.
 
Píšu to sem proto, že mě to potěšilo.
 
A taky to, že si v bývalé práci, kam jsem přišel na pokec (když si musím pro Káťu dojet až v pátek a né dneska), řekl kolega s kolegyní, jestli bych je večer neodvezl domů.
 
Konečně mě někdo potřebuje.
Je jedno kdo.
 
A z těch 6ti slečen, kterým jsem napsal, mi odepsaly dvě. Zbylé to zatím nečetly.
Jenže…došlo mi, jak malé mám šance, protože s přesvědčením, které teď mám (za žádnou cenu nekončit vztah a snažit se ho „vyléčit“) nemůžu po nikom chtít, aby se rozváděl, aby se rozcházel nebo aby na to třeba jen pomyslel, třebaže jejich vztah nefunguje. Já budu ten, kdo řekne: „Už žádou epidemii rozchodů.“ A dám jim přečíst tu knížku.
Nezadané holky jsou snad jen náctileté.
Kašlu na to.
 
Pořád mi vychází jako nejjednodušší, nejlepší a nejperspektivnější varianta začít znovu původní vztah.
Jenže na to jsou taky potřeba dva.
Smůla no.
 
No, dávaj oblíbený film mé manželky… :/
Moment.
Musím to přepnout.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.