otєrєzє.cz

Přeci v tom horku nepůjdu v kalhotách?

Zítřek bude moc hezkým dnem. Těším se na něj už 13. hodiny. To jsem se totiž odvážila kvůli zítřejšímu horku (+36 stupňů) zeptat Štěpánky, která mi na začátku mého RLT řekla, ať hlavně ještě nechodím v sukni, jestli už cítí, že je ve firmě takové společenské povědomí, že už si můžu sukni vzít 🙂 Napsala jsem jí, že si sice její názor nebudu brát k srdci, ale zajímá mě.
 
Ostatní kolegyňky mi říkaly, že rozhodně v sukni ano, ale já to chtěla slyšet od Štěpánky, která je vždy upřímná a kdo jiný by mi měl dát tohle posvěcení, než ona? 🙂
 
Dnes jsem šla v bílých kalhotách a bylo mi horko. V práci nebyly jen čtyři kolegyně v sukni. Jíťa a já jsme měly kalhoty a jinak zbylé dvě tříčtvrťáky. Jenže ty nemám a nemám ani kraťásky! :/ Je to nesmírně náročné takhle se prostě z ničeho nic „narodit“ v dospělém věku a začínat se vším úplně od začátku 🙂 Ale mě to baví.
 
Štěpánka mně ale zvedla náladu i sebevědomí:
 
[13:13:00] Štěpánka: Asi už bych to neřešila a vzala si naférovku sukni, nezapomeň si oholit nohy 🙂 nebo bych to vyřešila kraťasama.. taky volba..
[13:14:32] Tereza 😀 díky. No ty kraťasy jsem chtěla, ale já žádné nemám. Ok super, tak to mám radost 🙂
[13:21:13] Štěpánka: kraťasy mají hezký v Takku za 249kč, koupila sem si černé, prý černá zeštíhluje 🙂 no nevím kde, u mě asi tak na kotnících 😀
[13:21:49] Tereza: 🙂 letím do Takka 🙂
 
Takže to mám posvěcené. Nemá smysl to dál řešit. Beztak chodím v sukni i venku a práce byla zase tím posledním místem, kde ještě ne. Přitom je to tak jednoduché! (A tak úžasně ženské!!!)
 
Zařazuji na nejvyšší ženský level 🙂 Zítra 10.6.2014. Poprvé v práci v sukni. Mám z toho takovou radost!
Pro někoho z vás prkotina, jednoduchá a snadná věc, pro mě největší euforie a nadšení 🙂
 
Těším se, jak budu ukazovat svoje nohy 🙂
 
Ještě si vytrhám poslední chloupky a ráno namažu krémem, aby se leskly tou hladkostí a hebkostí…. Aach, to mám tak ráda. 🙂
 
V Takku jsem nakonec kraťasy nekoupila, protože se mi ani jedny nelíbily, ale nejspíš by mi slušely, jenže já si nechtěla složitě svlékat kalhoty a zkoušet si je, tak jsem hledala sukně nebo šaty, ale ty tam taky žádné hezké nebyly. Musím si doplnit letní šatník!
Tak, jako jsem si doplnila ten zimní v zimě, jarní na jaře… 🙂
 
Zbývá pak už jen podzimní na podzim.
 
A bude to.
 
Když jsem přišla domů, hned jsem si zkoušela všechny sukně, co mám (asi 10). Jsem posedlá sukněmi. Jenže 8 z nich jsou mi velké – ještě z dob, kdy jsem měla o 15 kg víc 🙁 Takže je jdu nafotit, prodat a rychle koupit nové 🙂 Miluju ten pocit, když si koupím něco nového na sebe. A ještě když v tom můžu potom jít do práce!
 
Mám jedny moc krásné letní šaty od Bibiny. Zbožňuju je – jak jsou sexy, vzdušné, ženské… ale na pobyt v práci jsem usoudila, že jsou příliš krátké 🙁 (Zatímco na procházku po městě nikoliv :).
 
K tomu to bude chtít ještě sandálky… Ty taky nemám – všechny ty krásné skvosty skončily kdysi v popelnicích. Několikrát po sobě. Stále a stále… 🙁 Radši na to ani nemyslet, jaké hlouposti jsem dělala ve snaze Terezu zničit.
 
Ale to vůbec nevadí – mám černé balerínky a taky béžové balerínky na klínku, které si vezmu k béžové nařasené sukýnce (poměrně krátké 🙂 a k bílému tričku. Tím nemůžu nikoho urazit.
 
No tak jsem se tu samou radostí vypovídala 🙂 A teď už jen dožehlit trička, doholit nohy a dát si malou večeři.
 
Vylezla jsem na balkón, kde je 31,8 stupňů teď v půl sedmé večer a když jsem tam tak stála, zjistila jsem, že je mi normálně …. zima! Už to ty hormony fakt přehánějí 🙂
 
A teď šup konečně na ten článek o semináři, co tu pořád tak slibuju 🙂

7 Comments

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.