otєrєzє.cz

Jeden večer v jednom pokoji

Je 23 hod. Venku je po dešti. Do tichého zvuku televize se ozývá ťukání do klávesnice. Ale tentokrát ne jen moje. To je ten příjemný nezvyk, odlišnost, rozptýlení.
Zatímco já si tu ťukám těchto pár vět, za mnou leží/sedí na matraci Darinka a taky si ťuká do svého notebooku s někým, po kom se jí stýská a komu se stýská po ní. Na zemi u matrací voní mandarinkový čaj. Zívám. (A to ještě nevím, že půjdeme spát ve tři. 🙂 Půjdu na matraci vedle ní.
 
Jen jsem chtěla napsat, že Darinka je vpořádku, veselá a dozvěděla jsem se díky ní spoustu věcí. Jsem totiž opravdu nějak moc zvědavá a tak jsem uvítala tuhle možnost být „u toho“ skoro přímo. Nic z toho, co jsem viděla, mě neodradilo. Spíš ještě víc přitáhlo k tomu neodvratnému cíli, který je tím úplně posledním velkým krokem. I když i Darinku čeká ještě z-plastika, která z toho udělá krásný ženský genitál a ne jen ženský (bez toho přídavku „krásný“), i když mě se líbí i tohle.
 
Jsem zvědavá, jak dlouho tu se mnou Darinka vydrží a taky se těším, jak den ode dne bude silnější, jistější v chůzi a přestane mít starosti s celým tím novým spodkem, kterému se teď věnuje ta největší pozornost a péče, jaká je jen možná.
 
A já mám samozřejmě radost, že tu zase nejsem sama. Pokaždé, když tu je Darinka, tak si uvědomím, jak už je se vším daleko… A vnímám tu její absolutní ženskost (o které ona tvrdí, že vůbec není absolutní).
 
Ještě mi tu průběžně vypráví zážitky z nemocnice. A já jen poslouchám, ani nedutám a všechno to prožívám s ní.
 
Teď jdu ale prožít nějaký hezký sen a jdu si lehnout na matraci k televizi a užívat si sladké a vzácné nicnedělání. Beztak si budeme povídat.
 
Holky, chci Vám i s Darinkou moc poděkovat za krásné maily i komentáře. Myslím, že to všechno mělo velký vliv na psychiku, která je taky důležitá.
 
Nejlepší byl teď poslední nápad Darinky, že by šla zítra na diskotéku! 🙂
Takže Lindo, jdeš taky? 😉
 
Mimochodem ten dilatátor, který taky jednou budete potřebovat, se dá sehnat za 250 Kč třeba tady:
 
Ne že mi ho vyprodáte dřív, než si ho stihnu pořídit já! 🙂 Radši to udělám hned 🙂
Nějak jsem se namlsala 🙂

16 Comments

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.