otєrєzє.cz

Jak jsme si vyrazily ven

Vůbec mě teď nic nenutí sednout si večer k PC a psát. Tedy – bylo by o čem, jsem plná zážitků, ale mnohem raději si místo k PC sednu k Darince a povídám si s ní.
S živým člověkem! 🙂 Po dvou letech si zase můžu normálně popovídat o čemkoliv. Nemůžu si pomoct, ale PC je v tomto případě až na druhém místě.
Tím svým: „Tak už pojď ke mě“, mě vždycky dostane. 🙂

 

A mám jedno překvapení. Nikdo nikdy sice Darinku na fotce neuvidí ani neviděl (což je vážně škoda, ale na druhou stranu tomu rozumím, chápu a respektuji), ale pokud někdo z vás dorazí na nejbližší společné sezení teď začátkem června, tak tam přijedu s ní 🙂 Hanka už mi to schválila a Darinka je nadšená (stejně jako já). Miluju pokaždé to její nadšení. „Jéé, já uvidím Hanku!“ 🙂
Aspoň některé z vás uvidíte, že jsem si jí nevymyslela. 🙂

Já vím, že tohle Darinka čte 🙂 Ale i kdyby to nečetla, nebudu porušovat její soukromí, protože nechci. Je to přeci tak pochopitelné… i když bych tu nejradši vložila do článku desítky jejích fotek, nejženštějších jaké jsem kdy viděla a chlubila se, jak úžasná tahle její přeměna byla! Kdyby natočila své transition video a dala ho na youtube, byla by hvězda 🙂
Ale budu tu tedy mlžit, jak jen to jde a přitom se pokusím sdělit co nejvíce. (Jde to vůbec? 🙂

Je pro mě nesmírně těžké nepsat o něčem, co mi ale tak pozitivně ovlivňuje život a co mám ráda. Samým nadšením bych popsala několik stránek, zatímco to všechno musím vtěsnat do jedné krátké a nenápadné věty.
Ale to se zvládne 🙂
Musím si taky něco nechávat jen pro sebe.
 
Včera večer jsme si vyrazily. Moc nám to slušelo – měly jsme obě růžové tričko a vypadaly fakt jak ségry 🙂 Nebo jako hostesky nějaké růžové firmy 🙂 Když jsem se k ní přitiskla v koupelně v zrcadle, když si zrovna malovala řasy, tak to bylo vyloženě na foto! Vážně bych ho s Tebou moc chtěla, Darinko! 🙂 Jen jedno prosííím 🙂 Nikomu ho neukážu. Slibuju! 🙂
 
Až doteď to všechno zní skvěle. Jako kdybysme se šly bavit někam na disko, na které jsme se původně chystaly právě dnes.

 

Ale až tak veselé to bohužel nebylo…
Zatímco ještě předevčírem Darinka tančila vesele před televizí a její stav se opravdu den ode dne zlepšoval, včera se objevila taková menší (ale ukrutně bolestivá) komplikace, kterou jsme musely urgentně řešit, takže jsem nechtěla nic podcenit a běžela to řešit.

Detaily toho řešení byly částečně i úsměvné.


Důležité je, že to dopadlo dobře.

 

Ono je to vlastně všechno spojené s tou operací. Je tolik možností, co se může stát. Najednou máme močovou trubici o několik centimetrů kratší a doslova jí vystavujeme světu :). Je tam tolik rizik. Ale všechno se dá zvládnout!

Snad kromě toho, že vás přivezou na sál a zase odvezou zpátky s tím, že vás operovat nebudou a řeknou: přijďte za 4 měsíce!
To se teď zase stalo.
Ale detaily nebudu popisovat, abych chránila zase další soukromí.

Dostává se mi od vás tolik informací! Snažím se je nenechávat jen pro sebe.

A děkuji Vám všem novým „poutníkům“ na naší cestě, kteří mi píšete tak krásné vzkazy.
Teď nestíhám hned odepisovat, ale vždycky si je hned přečtu a jakmile to půjde, tak moc ráda odpovím a popovídám si.

Dnes jsem také se svolením zařadila do seznamu MtF blogů nový blog Markétky s moc hezkým sloganem „Joining the girls“.
To je 24 letá slečna, která je ze všeho také nadšená a teď začala s HRT… (Už jsme se na jednom ze sezení viděly 😉 Za chvíli se fakt budeme znát všechny 🙂 Což je úplně super přeci! 🙂

Markétky blog najdete tady:

 

 
 
A je na čase zase chvíli pracovat. Mám radost, že zítra je konečně sobota a já si Darinky užiju.

21 Comments

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.