otєrєzє.cz

Punčochy Premium Fashion – největší luxus pro vaše nohy na téhle planetě! :)

Nechci tu psát o módních novinkách nebo sledovat módní styly, i když by mě to taky bavilo, ale od toho tu jsou jiné blogy, jenže dnes udělám výjimku. Fakt musím, protože tohle je opravdu něco 🙂
 
Věděli jste, že si v Čechách můžete koupit punčochové kalhoty, které nosí Rihanna, Paris Hilton nebo ženy v celém královském dvoře v Anglii?
Vysoce módní vzorované punčochové kalhoty s imitací podvazků.
(Mimochodem Paris Hilton má stejnou velikost bot jako já – 41-42 🙂
 
Už jsem tu o tom psala, jak jsem kdysi už jako Tereza vyhrála v soutěži s českým (!) internetovým obchodem leggy.me. Nemůžu si pomoct, ale tenhle obchod je prostě jedinečný. Ne že bych v něm nakupovala, to ze zatím pochopitelných důvodů nemohu, i kdybych chtěla, ale líbí se mi ty punčošky, které jsou těmi nejluxusnějšími, jaké na téhle planetě existují! 🙂 Nechávají si je posílat přímo z Británie.
 
Tato řada punčocháčů pro „smetánku“ se jmenuje „Premium Fashion“ a píší u toho že:
„Tyto punčocháče, stejně jako všechny ostatní z řady Premium Fashion, už nejsou pouhým doplňkem – jsou opravdovou módní ozdobou pro nohy a dobrým důvodem, proč odložit kalhoty…“
 
A to se mi líbí. Důvod, proč odložit kalhoty. Já miluju kalhoty, když jsou patřičně dámské. Ale existuje snad něco víc ženštějšího, než sukně a punčochy?!
 
Koukněte na tu krásu! To by prostě stálo zato jednou vyzkoušet!!!
 

One Comment

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.