otєrєzє.cz

Klučičí záležitosti

Zjistila jsem zajímavou věc.
 
Občas se ve videích o přeměnách některých osob z muže na ženu objevují fotky z armády, z posilovny, atd. Vyloženě mužské záležitosti.
 
A dnes jsem objevila další. Jmenuje se Erika a je z USA.
 
 
Její původní klučičí fotky jsou opravdu hodně klučičí.
Opět americká armáda, tetování… je to asi pátá přeměna, jejíž minulost má něco společného s armádou. Dokonce i naše nejznámější česká přeměna z muže na ženu Jarka Brokešová, která dokonce vystupovala v několika pořadech na Primě a která se pro přeměnu rozhodla také v pozdějším věku a to měla už dvě malé děti, měla (a má) v lásce armádu a dokonce tam chtěla i jako žena pracovat! 🙂 Je dokonce známá tím, že Armáda ČR ji nechtěla do svých řad právě proto, že snad prodělala svoji přeměnu.
 
Jarce Brokešové tu zatím prostor nedávám, protože to je kapitola sama o sobě a musím říct, že ač obdivuji její rozhodnutí a odvahu a líbí se mi, jak to všechno zvládla, nemám moc ráda její humor a vystupování. Pokud by byla od narození ženou a žádnou přeměnu by nepodstoupila, tak by mi byla nesympatická úplně stejně tak, jak to prostě u některých i normálních lidí cítíme. Čili potkat bych se s ní nikdy nemusela a tak jestli chcete, si najděte její videa nebo informace na internetu sami 🙂 Stačí zadat „Jarka Brokešů“ a můžeže hltat to obrovské množství informací, které o této dá se říct už mediálně hvězdě jsou k dispozici 🙂
 
A přišla jsem na to, že někteří lidé se prostě snaží přebít svoji ženskost tím, že získají výrazné mužské rysy a vlastnosti. Když budu v armádě, nikdo mě nebude podezírat, že mám ženské sklony. Když budu chodit do posilovny a mít svaly jako Rambo, tak taky. A nejlepší bude, když se nechám potetovat, jako nějaký fakt velký drsňák.
 
Úplně je chápu. Ta snaha o to zabít to v sobě, ten nesoulad tělesný i duševní, ten stud a každodenní hryzání svědomí, že chci něco, co nejsem (což ale ve skutečnosti jsem, ale ještě to nevím) se pokusím řešit vyloženě mužským způsobem.
 
Dovedu si představit jejich úlevu v momentě, kdy přišli na to samé co já. Tedy že se musí stát ženou.
 
A napadlo mě zeptat se jich na to. Napsat všem, jejichž přeměnu tu mám v levém sloupku, jakým způsobem a kdy se to v nich zlomilo… tak schválně, jestli se mi to podaří dát dohromady 🙂

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.