otєrєzє.cz

Co s boulí v sukni?

Dlouho jsem váhala, jestli tu mám o tom vůbec psát, jestli se to sem hodí a tak.
Pokud nechcete, tak to nečtěte!
Tento návod je totiž pouze pro biologické muže a nemůžu popisovat techniku, aniž bych použila patřičné názvy.
 
Ale je fakt, že je to problém, který prostě lidé jako já potřebují řešit. A pokud jste zoufalí jako já, že vám tam něco pořád vadí, tak tady je návod. Nevypadá rozhodně hezky, když si vezmete sukni a někde mezi nohama máte bouli. A přímo příšerné je to, když máte velmi těsné kalhoty a potřebujete, aby rozkrok byl úplně absolutně ženský. Vypadá to příšerně, když máte dámské přiléhavé kalhoty a v rozkroku bouli jako Brno. A ať se snažíte jak se snažíte, tak nejde zacpat, i když máte pocit, že jste vyzkoušeli všechny možnosti, kam to dát – všechny možné směry a způsoby 🙂 Já je fakt vyzkoušela a teď už vím, že existuje jen jediný způsob (kromě té úžasné operace na konci toho všeho), jak to skrýt.
 
Kdysi jsem na internetu hledala, jestli neexistuje způsob, jak se té nevzhledné boule zbavit a navodit tak pocit dokonale ženského rozkroku. V češtině o tomhle informace neexistují a už vůbec ne s ilustračními obrázky.
 
V angličtině (a polštině) se něco najít dá (jmenuje se to „tucking“ nebo „tuck“), ale většinou je to sáhodlouhý text, ve kterém se moc Čechů neorientuje. Na youtube o tom zase každý jen povídá, ale nikdo to nechce předvést 🙂 Jedno video tam tedy je, ale to sem dávat nebudu a pokusím se to tu vysvětlit jednoduše a s vlastními radami.
 
Takhle to vypadá, když se mi to povede:
 
 
Tohle je sice dokonale ženský rozkrok, ale bohužel nevydrží celý den. Respektive vydrží asi tak na 75 %. Víc už nemá šanci povolit 🙂 Což stačí, protože bouli rozhodně mít v sukni ani ve velmi těsných kalhotách mít nebudete. Čím těsnější, tím déle to vydrží. A můžete to tak mít klidně celý den, protože žádné zdravotní riziko (až na neschopnost spermií se pohybovat, protože potřebují nižší teplotu a proto taky příroda dala varlata jakoby mimo tělo do pytlíku) neexistuje. Pokud se tedy zrovna chcete rozmnožovat, tak na to zapomeňte 🙂
 
(Kompletní návod po rozkliknutí celého článku – vstup jen na vlastní nebezpečí! 🙂

 
Chlapci mají po narození nesestouplá varlata, která časem klesnou. Ale kde byly až dosud? V rozkroku jsou dvě dutinky, které tam zůstanou už celý život. Tak proč je nevyužít a nevrátit varlata tam, odkud přišly? 🙂 Tato technika je absolutně nebolestivá a pokud cítíte nějaký nepříjemný pocit, tak to děláte špatně. Naopak vás výsledek tak ohromí, že už to budete chtít dělat denně.
 
Zde je ilustrační obrázek:
 
 
Jednoduše:
Ve stoje nebo v leže na zádech rozkročíte nohy, vezmete varlata do ruky a každé zastrčíte jakoby nahoru. Tu dutinku tam lehce najdete. Určitě jste o ní nevěděli, ale je tam. Jde to tam zastrčit opravdu celé. Po zasunutí (tucking) vám zůstane „moszna“, jak tu píší v obrázku naši polští kolegové 🙂 Je to teda ostuda, ale fakt odborně nevím, jak se tomu říká. Prostě pytlík 🙂 Ale prázdný bez varlat. Ta varlata si tam v dutinkách musíte pořád držet, jinak vyklouznou (to je ta nevýhoda právě). Musíme je tedy zafixovat.
 
Držíte si je v dutinkách (např. dvěma prsty jedné ruky) a pytlík si natáhnete dozadu mezi nohy – a to tak silně jak jen to jde, aby to nebolelo a k němu mezi nohy dozadu i penis. Co nejvíc to jde, čímž se zafixují varlata (protože tím nataženým pytlíkem to všechno tak jako drží) a samozřejmě jsem zapomněla říct, že tohle provádíte už s kalhotkama (né tanga!) na nohách někde u kolenou, protože potřebujete vše takhle naskládané zafixovat co nejvíc to jde, aby to zase nevyklouzlo a nemuseli jste to tam držet celý den. Jak to tak držíte (a jste při tom moc šikovní, což se naučíte, takže už vám to za chvíli půjde rychle), druhou rukou si natahujete kalhotky nahoru co nejtěsněji. Okamžitě překřížíte nohy, čímž to bude držet taky. Samotné kalhotky to ale celý den neudrží.
 
Buď si můžete vzít hned ty velmi těsné kalhoty, které to zafixují perfektně a stoprocentně vám už nic ven nevyklouzne nebo pro jistotu (a třeba pod sukni) ještě další vrstvu fixace… já používám z punčochových kalhot (těch lepších elastických, např. Bellinda kolem 79 Kč – tam je i zesílený klín) ten zesílený sed. Odstřihnu zatrhnuté nohavice a mám jakoby takové elastické kalhotky. Ty to tam taky perfektně udrží a co se mi osvědčilo jsou starší poničené legíny (ale bohužel černé), které už se nedají nosit, protože nevypadají hezky. Také odstřihnu nohavice, natáhnu co nejvýš a legíny mají takovou vlastnost, že jsou fakt hodně ženské v rozkroku, že nepředpokládají, že je nosí muž. Takže to zmáčknou ještě víc. Fakt to nebolí! Naopak, je to nesmírně příjemné, protože se za prvé nemůžete vynadívat toho, jak krásně to vypadá a za druhé si můžete v klidu sedat s nohou přes nohu a nic vás tam netlačí.
 
Jakmile zjistíte, že to funguje, tak to budete dělat už takhle napořád. Vypadá to úžasně. Pokud se stane, že přes den začne z dutinky něco vyklouzávat, nic se neděje, jde to zase upravit např. na toaletě. Akorát po čůrání (samozřejmě v sedě) to musíte upravit znovu, protože to po svléknutí vyklouzne. Nedrží to tam. Ale časem to natrénujete jako já 🙂
 
Pokud dojde k tomu, že z nějakého důvodu začnete mít erekci, také se nic neděje, protože jak je to tam pevně zafixované oblečením, nemělo by to povolit, i když je zde riziko, že se boule zvětší. Ale dá se to zvládnout a ono to zase přejde 🙂 Já osobně s tímhle problém nemám. Ale vím, že to může nastat. I mě se to párkrát stávalo. Jenže jsem teď ve fázi (už několik měsíců), kdy můj stav být ženou nemá na sexuální vzrušení žádný vliv. Když ještě odbočím, transvestitismus se vyznačuje právě tím vzrušením z převlékání. Pamatuji si, že to tak před lety bývávalo. Ale z této fáze je prý už jen malý krůček k transsexualismu. Což jsem nevěděla. Myslela jsem si, že jsou to dvě odlišné věci. A nechápala, proč najednou nepotřebuji sexuální vybití. Proč se ráno vzbudím, namaluji, obléknu jako žena a ono mě to nevzrušuje, ale je to uvolňující a osvobozující… a nedokázala jsem se vracet zpátky do mužského života. Najednou je vám sexuální vzrušení ukradené a je až na posledním místě… V tu chvíli chcete jediné – stát se ženou. A k tomu penis nepotřebujete. Naopak – vám vadí. Pořád a všude a chcete, aby tam nebyl.
 
Některé návody ještě navíc používají lékařskou pásku, kterou lze vše pevně převázat a zafixovat. To ale už není vhodné na dlouhodobé nošení (např. na celý den). Kvůli prokrvení. Kdežto tahle „kalhotková“ varianta je v pohodě.
 
 
Těším se, až tohle jednou nebudu muset řešit. I když je to až na konci téhle mé cesty…

10 Comments

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.