otєrєzє.cz

Dva kopečky v tunice

Jdu z práce domů (bez bundičky s tím svým výstřihem a v balerínkách na klínku – takže se nesu jako královna) a před vchodovými dveřmi stěhováci.
Jednomu stěhovákovi se ale zabouchly dveře, tak mu je kolega přišel otevřít a snažili se je něčím zajistit, aby se nezavíraly.
„To musíte zvednout tady ten rošt a posunout ho ke dveřím“, radila jsem mu hlasem takovým, jakým si myslím, že je ok.
„Jo, ale já se nechci zabít, až tudy půjdu, víte?“
„No to já taky ne.“
„Tak to jsme dva, mladá paní.“
🙂
 
Mladá paní. 🙂
 
Zase jsem si tu chvilku štěstí musela prostě užít.
 
 
Už jsem se i vrátila od finanční poradkyně. To byl zase rozhovor 🙂 Obě jsme se nasmály… a moc hezky popovídaly. Pořád na mě musela koukat, říkala, že je to zázrak, jak jsem se změnila a že jsem úplně normální baba! 🙂
 
Takže jsem byla dnes tak šťastná, že jsem si řekla, že si ten svůj dnešní vohoz musím vyfotit.
A protože tu Lucka řešila můj výstřih, tak jsem si ho vyfotila taky a k tomu i ty mé nové balerínky na klínku.
Když tu o tom pořád tak vyprávím, tak místo popisu jsem mohla dát rovnou fotku:
 
20.5.2014 – 3 měsíce a 1 den HRT
…přišla jsem z práce…
 
 
detail botek na klínku
 
pokus o fotografii výstřihu, kde sice ještě není rýha, ale i tak už se mi ten pohled líbí 🙂
 
Dnes jsem se cítila tak fantasticky, že se to promítalo do všech (i běžných) činností, do mé práce, do komunikace s finanční poradkyní…
Začala jsem jí vyprávět, jaké změny už se mi přihodily (fascinovala jí psychika) a pak mi říká: „Mě ty změny popisovat nemusíte. Já je mám od narození!“ 🙂
 
Těším se zase na zítra. Až půjdu do práce, až půjdu na poštu, nakoupit – a ve čtvrtek ráno do práce, po poledni do Prahy a pak do Motola za Darinkou… to si musím vzít něco hezkého, když bude teplo a sluníčko 🙂

25 Comments

  • Lucka

    díky Terezko.  no jo Terko, ale když už konečně vyrostou, ty vysněné kopečky, no neukaž je aspon trošku světu že je tam máš. pokud výstřih není přehnaně velký tak je vkusný a sexy.  proč neukázat světu konečně tu ženskost, když už jsme se k ní konečně po letech trápení dopracovali.

  • Daniela

    Neber si nic pekne na seba, ked pojdes za mnou, lebo ja tu beham len v tej krasnej bielej MOTOL kosielke a vyzeram ako troska a ty budes vyzerat ako modelka, to nie je fer =D. Inak to zrkadlo tvoje trojdielne nemam rada, mala som v nom kratke nohy, vyhod ho =D

  • Lucka

    [8]:ahojík Danielko. jak už myslíš na to co máš na sobě tak je to dobré. určitě vypadáš krásně i v té motol košilce. protože pěkná ženská je pěkná ženská i v pytli od brambor. takže ti to určitě sluší i v košilce motolce. měj se pěkně.

  • Šárka

    Ahoj Terezko, jsem pro abys trošku přibrala. Ne zase moc, ale ať máš ženské křivky. TS MtF holky musí být soudné a ne za každou cenu konkurovat a srovnávat se se biologickými ženami (jsou možná MtF vyjímky, které si to mohou dovolit). Být hubená je něco jiného u biologických holek (ty na to mají kostru a anatomii) ale u některých MtF to vypadá dosti triskně a ještě více ta hubená postava tak zdůrazní a podtrhne ty klučičí partie a prvky, které jinak hubené biologické ženy nemají. Lepší býti trošičku obalená tukem, nežli být vychrtlina a ukazovat tu neženskou kostru. Viděla jsem tohle i sama na sobě, když mě jedna zkušená MtF o tomto na začátku poučila a dneska už je mi tohle jasné. Dneska při výšce 174 udržuji váhu kolem 65 kg. Když vidím některé ty hubené MtF tak tam identifukuju tu klučičí neženskou postavičku. Nevypadá to dobře, ale proti gustu… Je to jako se vším v přeměně, něco a nebo vůbec nic nemusí být nikdy dokonalé a ideální jak bychom chtěli ani roky po přeměně přes všechnu naší snahu, chirurgii a hormony (hlas, vzhled, hloubka vagíny, ochlupení, prsa, vlasy, mozek…)

  • Lucka

    [14]:ahojík. souhlasím, Terezka by trošku přibrat mohla.    ale to že jsme jiné než většina nezměníš, protože jiné jsme. někdo se narodí takový jiný makový, ale nikdo dokonalý. pokud tě lidi dobře znají, tak tě za čas budou brát uplně normálně, jak se říká člověk si zvykne na všechno, neboj se že nikdo nemá nic lepšího na práci než tě jenom litovat chi chi.

  • Lucka

    [19]:to že jde Terce váha dolu a chtěla zhubnout je pochopitelné, ale kde se ty tuky na těch správných místech mají vzít chi chi. ale ne, já ji do toho mluvit nechci, vím že už se snaží držet stejnou váhu.

  • Lucka

    [21]: no která by nechtěla pěknou sedinku. tuk se má začít přemistovat do ženských míst po určité době, no duležité je tam to, tuk  chi chi. váha k výšce je velice individuální věc, má kamaráda kterého bych typovala tak o patnáct kilo méně než je jeho skutečná váha.

  • Lucka

    ale já určitě nechci řešit holky vaši váhu, je fakt že když to přepočítám ke svoji výšce, měla jsem období že jsem vážila ještě o pět kilo méně než vy.

  • Tereza

    Čauky holky, jen bych chtěla ve zkratce říct (protože spěchám do sprchy a spát po výletu do Prahy), že já jsem se svou váhou 63 kg/177 cm spokojená a nebudu už víc ani hubnout ani tloustnout. I když to tak nevypadá, mohly by ještě 3 kg dolů (a odpovídalo by to pořád i normálnímu rozmezí BMI).

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.