Přeměny

Stopy vysvobozených princezen

Dostala jsem po snídani chuť kouknout si na nějaká nová videa (nejen MtF) na youtube. Ne, že bych zrovna já potřebovala motivaci, to už mám naštěstí za sebou, ale vždycky se ráda kouknu na nějaké povedené přeměny.
Pár videí jsem zhlédla a pak mi youtube nabídlo takovou tu kompilaci těch nejpovedenějších přeměn a nejkrásnějších MtF žen světa. Tahle byla pár měsíců stará a byla plná fotek před a po, tak jsem si řekla: Bezva, hodím to sem, udělám z toho takový obrázek a bude to krásná motivace pro ostatní. Je na co se dívat. A z legrace tam mezi ty desítky povedených přeměn hodím ještě mojí fotku před a po, kterou jsem ještě nikde, kromě mých už několik měsíců nepřístupných videí, nezveřejňovala. Jako takový vtípek. A schválně, jestli mě tam někdo najde 🙂
 
Z mého plánu ale sešlo.
 
Ke konci jsem musela video zastavit a dala si čas na to přijmout informaci z mozku, který mi říkal něco, co jsem nečekala a vidět nechtěla.
Na obrazovce jsem se dívala sama na sebe. Vlevo Tom a vpravo Tereza. A ještě mi tam k fotkám dali ta jména! Navíc těch několik set tisíc shlédnutí! Já se picnu.
Jako já mezi těma kráskama? Mezi těma slečnama, které pro mě byly vzorem už před několika lety a považuji je za své Miss MtF? To snad ne. Asi nějaký vtip. Totální nesmysl.
 
Tak teď aspoň vidím, jaká stará Tomova fotka je považována za tu „ošklivou klučičí“ a která za „hezkou holčičí“, protože obě fotky byly „slepeny“ k sobě, aniž bych to já takto kdy udělala. Hm hezký, ale já už mám dávno hezčí fotky! 🙂
 
Měla jsem si rozmyslet, kdy a kde se objevím. Někomu tedy tohle vůbec nevadí, ale mně už teď ano. Zmocnila se mě hrozná bezmoc. Jak je vidět, mé stopy jsou už nesmazatelné, ačkoli jsem se k letošnímu Novému roku postarala o to, aby veškerý můj obrazový materiál zmizel i ze serverů na celém světě, které ho převzaly a osobně jsem (mnohdy týdny) vyjednávala vymazání. Vždy mi ale nakonec vyhověli, ať to bylo v Praze, v Amsterodamu nebo v Los Angeles.
 
Jaký je to pocit najít svou fotku v cizím americkém videu nejhezčích světových přeměn?
 
Nejspíš už tam autor neměl co vložit, tak tam z nouze plácnul mě. Nechápu.
Rozhodně si nemyslím, že bych byla vhodná k vložení do videa s takovým názvem a byla srovnávána s nejkrásnějšími MtF ženami na světě. Až tak si nefandím. Ale pořád lepší, než být ve videu s názvem The Worst Male to Female Transitions (Ty nejhorší přeměny).
 
Jen teď přemýšlím, zda se v tom motivačním obrázku, který jsem sem chtěla původně vložit, mám objevit taky. A rozhodla jsem se (už zase :), že ne, takže tenhle jeden obrázek z tohoto videa vynechávám, protože si myslím, že sem nepatří. Pevně věřím, že to video nikdo nenajde. (To není výzva, ale seriózní zoufalé přání.) Tomova fotka (2012) je příšerná, nemůžu se na ní dívat (nikdo na téhle planetě by neměl vědět, že jsem to byla já a zakázala bych takové obrázky uchovávat do své paměti). Nehledě na to, že je na ní v pozadí kus mého města, kopec, který vidím z balkónu… A ta moje druhá fotka je stará asi rok a půl, takže taky za nic moc nestojí, i když tehdy jsem byla šťastná, že jsem vůbec takovou fotku o Vánocích 2013 udělala. Kdyby si o nějakou řekli, poslala bych jim tam jinou (ale nejspíš bych jim neposlala žádnou). Ale nějaký chytrák zřejmě usoudil, že zrovna tahle je dobrá.
 
Nedávno jsem objevila v počítači svou velkou koláž srovnávající téměř po měsíci přechod z Toma k Tereze. Moc se mi ta koláž líbí, ale to je asi tak všechno. Na chlubení nechť tu jsou jiné.
 
Tak tady jsou, holky:
 
 
 
 
 

Ony to udělaly.

A co vy?

 
Nezáleží na věku, barvě pleti, tělesné konstrukci, hmotnosti, kráse, bydlišti nebo povolání.
Všechna „ale“ jsou jen umělou překážkou vytvořenou v něčí hlavě.

26 Comments

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.