otєrєzє.cz

Soudnost

Venku už je čtvrtý den teplota kolem 30 stupňů a úplně modrá obloha!
 
Na to, že je 2. května je to super počasí.
Úplně mě to láká ven. V nějakých krásných letních šatičkách – pokukovala jsem po nich nedávno na bonprix.cz.
 
Užívám si náušniček, teď jsem kompletně dotrhala chloupky na nohách a rukách, takže jsem zase hlaďoučká a představuju si, jak jdu v šatičkách nebo sukýnce a sandálkách na podpatku ven. Žádné paření v dlouhých riflích! Ani teniskách! Prostě takhle hezky nalehko!
 
Ještě nikdy jsem nebyla venku jako Tereza přímo mezi lidmi ve městě. Ale strašně po tom toužím!
Hodněkrát jsem byla venku pozdě večer, kdy už tam není moc lidí – to jsem si prošla i náměstí a hlavní pěší zónu a bylo to něco tak krásného! Byla jsem i autem za městem, kde jsem se normálně pohybovala, fotila se a v autě se jako Tereza projížděla, ale cítím, že mé mužské rysy by mě pořád mohly prozradit, proto bych potřebovala někoho, kdo bude soudný a řekne mi, jak se dočesat, co dolíčit, co přelíčit, jak zamaskovat tohle nebo tamto… prostě kdo mě uvidí také z té druhé strany, protože já sama si můžu v zrcadle připadat stokrát jako Tereza, ale pořád na mě bude něco nedokonalého. Tedy ono to na mě musí být, když ještě nejsem na hormonální terapii (dovedu si živě představit ten pocit, až na ní budu! To bude nádhera!!!)
 
Potřebovala bych někoho, kdo bude stát při mě.
 
Nikdo takový ale neexistuje.
 
Manželka odmítla zajít se mnou k psycholožce.
Nechtěla jsem nic měnit, chtěla jsem, aby byla v klidu.
16.5. mám další sezení.
Strašně se těším k MUDr. Hance Fifkové do Prahy.
 
V pondělí se pálili čarodějnice. Jeli jsme jako obvykle k rodičům manželky. Tam malá strašně moc chtěla uplést věneček, tak jsem jí ho upletla ze sedmikrásek a byla tak nadšená, že druhý den ráno se u nás v posteli prudce probudí a s obavami zakřičí: „My jsme zapomněli vzít ten věneček!“
Tak jsem jí vysvětlila, že stejně zvadnul a že upleteme nový.
 
Taky odhalila moje růžové nehty na nohách. Prý jsou hezké 🙂
 
Já jí do toho nechci zatahovat. Cítím, že to není správné (také kvůli manželce, která to nechce), ale četla jsem, že se před dítětem nemá nic tabuizovat. Bylo to ve studii o transsexualismu, kterou napsalo víc sexuologů, včetně Hanky Fifkové a MUDr. Weisse. Že děti potřebují o všem otevřeně hovořit, že to zvládají, že to v žádném případě neovlivní jejich sexuální ani duševní vývoj, že jsou radši, když to vědí, že mnohem horší je to tajit – takové dítě potom není v životě na podobné věci připraveno. A to je špatně.
 
V sobotu byla oslava u manželky babičky. Měla jsem černé dámské tílko (vzala jsem si bez kraječky u prsou, aby to nebylo tak nápadné) a na to pánské žluté tričko. A už mám zakázané i to krásné tílečko, protože jsem byla dotázána, zda ta ramínka, co prosvítají skrz žluté tričko jsou od podprsenky nebo od čeho 🙂 (Ptala se mě maželky sestřenice s jejím klukem – je jim oběma tak 21). Odpověděla jsem, že to je korzet :)) Vtipkovala jsem. On odpověděl, že to proto mám dnes tak hezkou postavu! 🙂 Prostě v pohodě.
 
Manželka to zřejmě zaslechla, protože jsem dostala doma vynadáno. Jako malá…
Zase to její: Měla by ses léčit!
 
Za hodinu jedu pro malou do školky. Ještě musím vysát, jinak bude zase proslov, že tu nic nedělám. Přitom nic nestíhám, protože než si vytrhám všecky chloupky, namažu voňavým krémem, upravím nehty, vlasy, obličej, vytrhat obočí … teď ho mám zrovna tak krásně vytvarované!!!… to trvá i hodiny!!! Ale já tu nic nedělám 🙁 Já bych dělala, ale copak můžu, když tyhle „Tereziny“ záležitosti nemůžu dělat, když je doma malá nebo manželka?
 
Malá zase kašle. Bojím se, že bude zase 14 dní s tím kašlem doma 🙁 To zas zarostu, ach jo.
 
Nestíhám se ani naobědvat.
Stejně potřebuju shodit pár kil v pase – nebo spíš trošku zpevnit.
 
Netěším se, až za hodinu budu muset ze sebe schodit všechno to krásné sexy letní oblečeníčko, které je naprosto normální pro Terezu, ale naprosto nepřijatelné pro Toma… a ten se bude v rozpáleném autě pařit v riflích a teniskách… a bez náušniček :(((
 
Já vim, už zase si stěžuju. Jenže komu to mám říct?

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.