otєrєzє.cz

Rodinný výlet

Dnes 8. května na státní svátek bylo krásně.
Jeli jsme celá rodina ještě s rodinou mojí sestry vláčkem na výlet do nejbližší ZOO a na vyhlídku.
Sestra má manžela a dvě malé holčičky. 3 a 6 let.
Té naší je 5, takže se všichni strašně moc těšili a navíc se nám podařilo přemluvit i naší „maminku“, takže jela i manželka, i když byla chvílemi úplně mimo zahleděná a nekontrolovaně se usmívající do svého mobilu. Důležité je, že si to dcerka užila, protože ona (stejně jako já) je ráda, když jedeme někam všichni tři pohromadě. Což poslední dobou bylo dost vzácné.
Cítila jsem, že tohle je náš poslední společný výlet ve třech, takže jsem se ho snažila užít maximálně a tak, aby si ho užila i malá.
Chybělo mi to, co jsem kdysi zažívala běžně, že mě manželka vzala za ruku nebo jsme se objali při krásném pohledu z vyhlídky. Ale učím se to překousnout a protože to, co chci je silnější, tak to jde poslední dobou (občas i) snadno.
 
Ale proč o tom píšu 🙂
 
Až odpoledne u společného oběda v krásné restauraci si švagr všiml, že nemám ani jednu šedinu a že mám nabarvené vlasy 🙂 Nemohl tomu uvěřit a pořád se mi díval na vlasy.
A pak si všiml, že mám vytrhané obočí.
Byl z toho trochu v šoku, že si toho všiml až teď, tak mu říkám, že si na to zvykne a usmívala jsem se.
Říkal, že s tím obočím vypadám jak holka! (Jéé kdyby věděl, jak mě tohle vždycky potěší.) No a na manželku hned, jaký jsem prý metrosexuál 😀
A to si nevšiml, že mám úplně hladké ruce a propíchnuté uši 🙂 A taky nalakované nehty (ty už si musím zítra přelakovat – ten dlouhotrvající Rimmel Lycra Pro po 10 dnech už potřebuje opravu, ale je úžasný. 🙂 A kdyby věděl, co mám za spodní prádlo 🙂 Podprsenky se v tomhle teple, kdy nosím jen klučičí tričko, nosit moc nedají, protože i když trochu prsa mám, podprsenka mi je vždycky zvětší a jsou pak nepřehlédnutelné 🙂 (Což se mi líbí, ale manželka je zásadně proti tomu, abych to takhle nosila, když jdu někam s ní.)
Takže jsem si užívala své holčičí radosti a byla ráda, že vypadám jako „metrosexuál“ 🙂 Kdyby věděl, co se mi honí hlavou 😉
 
V ZOO se mi stala taková příhoda mimo téma, kdy u výběhu krásných bílých koz přišel nejprve kozlík všechny pozdravit úzkou dírkou mezi příčkami v plotě, že tam strčil jen čumák a hned za ním běželo maličké kůzlátko – fakt roztomilé 🙂 Taky prostrčilo čumák. A ejhle – kromě čumáku byla venku najednou celá hlava a přední tlapky 🙂 Říkala jsem malé, rychle si ho pohlaď! 🙂 Ale najednou jsem měla co dělat, abych ho udržela aspoň zadníma nohama u sebe ve výběhu, rychle jsem předala foťák a popadla ho do náruče, abych ho vrátila zpátky 🙂 Kolem byla zrovna spousta lidí a všichni jenom koukali na ten jeho pokus o útěk 🙂 Zajímalo by mě, jestli to takhle dělá často nebo jestli to bylo poprvé. Měla jsem pocit, že to teď určitě zkusí znovu. A největší legraci z toho měla samozřejmě malá. Takže byla šťastná a my všichni taky.
Tady je, tuláček jeden 🙂
 
Celou dobu jsem si představovala, jak jdu to téhle ZOO v dívčím oblečení jako Tereza. Prostě normálka. Ne jako Tom v dívčím, ale jako Terka se vším všudy. A bylo to krásný. Těším se, jestli se mi tohle jednou splní. Žít normální holčičí život.
 
Jo a přišla nám zase hora letáku a mj. taky leták Takko Fashion – a tam od 17.5.-20.5. úplně úžasná dokonalá bílá sukýnka s krajkovým zdobením na okraji – taková romantická! A ten topík! Tak pro tu sukýnku tam chci zajít, je jen za 249 Kč! Asi se zblázním, až si jí obléknu a někam v ní v krásném letním večeru vyrazím! Dala bych sem fotku, ale na netu ještě tenhle leták není a naskenovat jsem to nestihla, protože přišla manželka…
 
Tak už jsem druhý den sama doma, takže nalakované nehty, úplně dokonale hlaďoučké nožky i ruce (bože ten pocit je tak úžasný!), upravené obočí… konečně zase trochu vypadám 🙂 A tady je naskenovaná fotečka té sukýnky z Takko Fashion:
 
 
Tu chci! 🙂
 
Jo a rozhodla jsem se dávat sem víc obrázků a fotek. Protože je to pak hezčí 🙂

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.