otєrєzє.cz

Pan soused mi nese klíč

Tak teď jsem se fakt pobavila 🙂
Zhruba jednou za tři měsíce vyjde na každý byt u nás ve vchodě velká služba. Úklid vstupní haly, dveří, výtahu. Dnes jsem čekala na klíč od úklidové místnosti já, protože jsem pro příští týden na rozpisu úklidu. Ten klíč si předávají sousedé jeden po druhém, aby jako nezapomněli, že mají příští neděli uklidit.
Klíč nám vždycky přinášel soused z patra pode mnou. Tento pán mě viděl za celou dobu přeměny asi jednou a to poměrně nedávno.
Předchozí úklid před 3 měsíci mi totiž přinesla klíč jeho manželka.
 
Otevřu mu oblečená ještě, jak jsem přišla od mamky – prostě hezky (jak jinak taky, že? 🙂 No náhodou musím říct, že když jsem se strojila k mamce dnes na oběd, tak jsem se musela v tom zrcadle i vyfotit. Abych měla fotku z 9. měsíce HRT a hlavně měla co posílat klukům, protože se mi ta fotka moc líbila (jelikož se mi líbil už jen ten pohled do zrcadla, což neříkám, abych se chválila, ale konfrontuji svůj vzhled s tím, co jsem prožila v pátek večer na tom nepovedeném rande). To odeslání fotky jsem taky hned udělala, i když vím, že si tím zase koleduju :))) Jenže já tam v tom zrcadle prostě toho chlapa nevidím a měla jsem z toho takovou radost, že jsem si to musela zfotodokumentovat 🙂 A nebyla jsem sama, kdo byl z té fotky nadšený 🙂 To se musí využít, tyhle chvíle, kdy máme sebevědomí zase na svém místě 🙂 Může totiž zase honem rychle spadnout pěkně dolů.
 
Takže jsem otevřela dveře bytu, za nimi stál pan soused a říká něco, čím mi vyrazil dech: „Áááá, tak JSOU doma. Dobrý den. VÍTÁM VÁS V BARÁKU. Máte velkou službu a tady je klíč.“
 
Chvíli jsem přemýšlela, jak to myslel. Proč mě vítá jako pako v baráku, ve kterém bydlím 11 let? 🙂
 
Ale pak mi to došlo.
 
On si asi myslí, že jsem buď nová partnerka pana Nováka (jakože Toma) nebo úplně nová majitelka bytu! 🙂
 
On mě vítá v tomhle domě jako novou nájemnici!
 
Jsem z toho upřímně zcela vysmátá.
 
Já tyhle situace (obzvláště ty nečekané) miluju. 🙂

110 Comments

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.